Τραγικό: Σκελετωμένη σκυλίτσα έθαψε τα 11 κουτάβια της που πέθαναν από ασιτία (ΒΙΝΤΕΟ)


Άλλη μια φρικτή υπόθεση κακοποίησης σκύλου είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ένας άνδρας από το Μέμφις των Ηνωμένων Πολιτειών άφησε τη σκυλίτσα του να λιμοκτονήσει και τα 11 κουτάβια της να πεθάνουν στην αυλή του σπιτιού του.


Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη για κακοποίηση ζώου, ενώ ο σκύλος κατασχέθηκε. Όπως γνωστοποιήθηκε η σκυλίτσα ζούσε χωρίς φαγητό ή νερό, ενώ φαίνονταν τα κόκαλά της.



Την αστυνομία ειδοποίησε ένας γείτονας που είδε τη σκυλίτσα να θάβει το τελευταίο της κουτάβι. Μάλιστα έδωσε στις Αρχές και βιντεοσκοπημένο υλικό με την κατάσταση του ζώου.

Όπως κατήγγειλε ο γείτονας, επί τρείς ημέρες προσπαθούσε να πείσει τον ιδιοκτήτη να φροντίσει τη σκυλίτσα, ενώ προσφέρθηκε να πάρει τη μητέρα και τα κουτάβια για να τα σώσει. 



Προηγουμένως είχε προσπαθήσει να δώσει στη σκυλίτσα νερό και τροφή, αλλά όπως ανέφερε ήταν πολύ αδυνατισμένη για να μπορέσει να θηλάσει.

«Ήταν απλά θλιβερό. Η σκυλίτσα είχε το κουτάβι στο στόμα της και έσκαβε μια τρύπα για να το θάψει», ανέφερε ο γείτονας. Πριν απευθυνθεί στην αστυνομία ο γείτονας είχε καλέσει τη φιλοζωική οργάνωση Humane Society, ωστόσο εκείνο το διάστημα δεν υπήρχε κάποιος επιθεωρητής για να ελέγξει την καταγγελία.



 


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld