Ζαχαρίας - Πρίγκηπας - Βελούδος: Τρείς κούταβοι προς υιοθεσία!


Τα εγκατέλειψαν χωρίς νερό και φαγητό σ' ένα βουνό της Σαλαμίνας. Είναι περίπου 5-6 μηνών, ημίαιαμα κυνηγόσκυλα. Είναι μεσαίου μεγέθους, ενώ ο μαυρούλης φαίνεται ο πιο μεγαλόσωμος. Ο ασπρόμαυρος είναι ο Πρίγκηπας, ο άσπρος με καφέ Ο Ζαχαρίας και ο μαύρος ο Βελούδος.


Ο μαύρος, ο Βελούδος, είναι καλός φύλακας και έχει πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Επίσης έχει πολύ τρυφερό χαρακτήρα. Τρώει το φαγητό του πολύ ευγενικά!




Ο Πρίγκηπας είναι επίσης καλός φύλακας, έχει πολύυυυ καλό χαρακτήρα και είναι διακριτικός και υπάκουος. Όταν βρέθηκε διαγνώστικε με ψώρα, η φιλοζωική Σαλαμίνας έχει αναλάβει τη θεραπεία του με ενέσεις και σύντομα θα έχει αναρρώσει πλήρως.



Ο Ζαχαρίας είναι το κάτι άλλο! Πολύ ιδανικός για οικογένεια με παιδί, σε ηλικία δημοτικού ή γυμνασίου ή για άνθρωπο που ζητάει συντροφιά. Τρομερά υπάκουος, τα δέχεται όλα: σπρέι, μπάνιο κτλ. λατρεύει την περιποίηση, θέλει την ανθρώπινη συντροφιά, πλησιάζει και σε κοιτάζει στα μάτια, λατρεύει το φαγητό!!!!!!

Τα κουτάβια θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας και την προϋπόθεση να τσιπαριστούν όπως ορίζει ο νόμος και να στειρωθούν στην κατάλληλη ηλικία. Στους νέους κηδεμόνες προσφέρεται συμβουλευτική καθοδήγηση από εκπαιδευτή καθώς και μια συσκευασία ξηράς τροφής.
 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6976 428046 Καλλιόπη Παπαδοπούλου ή στο Fb
 

ΖΟΕΣ ΑΡ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙA 1580/05

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld