20/10: Σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων StarDogs (για το κοινό)


Την Kυριακή 20 Οκτωβρίου, ώρες 10.30 -13.30 (~14.00), θα διεξαχθεί σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων StarDogs (για το κοινό) με τον Γιάννη Αραχωβίτη (επαγγελματία Θετικό Εκπαιδευτή σκύλων).



Απευθύνεται: Σε όλους που θέλουν να βελτιωθούν στο χειρισμό των σκύλων και να ξεπερνούν τα όποια προβλήματα προκύπτουν. ( «ιδιοκτήτες» σκύλων, κτηνίατροι, κομμωτές (groomers), ζωόφιλους, κυνηγούς, εκτροφείς κ.λ.π.

Γιατί: Επειδή η γνώση προέρχεται από τη μάθηση και όταν εφαρμοστεί σωστά δίνει τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Θεματολογία του σεμιναρίου:

Μέρος Πρώτο

1. Ανάπτυξη τεχνικών για τη σωστή (σωματική, ψυχολογική και νοητική) ανάπτυξη των σκύλων.. γιατί πρέπει έγκαιρα να ξέρουμε ΤΙ είναι σωστό, ΠΟΤΕ πρέπει να γίνει, και ΠΩΣ μπορούμε να το πετύχουμε ώστε να βοηθήσουμε πραγματικά το σκυλί μας να αναπτυχθεί όπως πρέπει και να αποφευχθούν τα μοιραία λάθη.

2. Τι πρέπει να αναπτύξει ο κάθε «σκυλογονιός», ποιες ικανότητες είναι απαραίτητες, πως βελτιώνεται κάποιος για να γίνει επαρκής στο ρόλο του καθοδηγητή σκύλου

Μέρος Δεύτερο

3. Ποια λάθη καταστρέφουν το σκυλί σου … ποιοι «μύθοι» διαστρεβλώνουν το πως μαθαίνει το σκυλί και στο τι πρέπει να κάνεις εσύ ως «γονιός» του

4. Γιατί η βία δεν πρέπει να χρησιμοποιείται .. Τι κακό κάνει…

5. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος μάθησης … γιατί αποδίδει καλύτερα… ποια τα τεράστια οφέλη του (για όλους)

… συν μερικές ευχάριστες εκπλήξεις!

Τι άλλο;

Θα κάνουμε πικ νικ!!! Θα φάμε και θα πιούμε στη φύση..θα γνωριστούμε..θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι φίλοι, θα περάσουμε όμορφα στη φύση , μαθαίνοντας πράγματα που μας αρέσουν και μας ωφελούν.. Θα βγούμε από τα σπίτια μας και θα κλείσουμε τα κομπιούτερ.. και θα μιλήσουμε «ζωντανά».

Κόστος Σεμιναρίου: Δωρεάν

Δικαίωμα συμμετοχής: Όσοι αγοράσουν 2 από εκπαιδευτικά CD,s (επιλογή τους) του StarDogs. Συνολικό κόστος 18 Ευρώ. Δείτε τα CD εδώ. Παραλαβή & εξόφληση επί τόπου, στην είσοδο.

Πως δηλώνεις συμμετοχή –εξασφάλιση θέσης.

Α τρόπος: Στείλε μειλ στο info@StarDogs.gr Γράψε στο θέμα του μηνύματος «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΚΥΛΩΝ , 20/10/2013» ..βάλε το όνομά σου και ένα τηλ. Επικοινωνίας..Θα λάβεις μια απάντηση επιβεβαίωσης (αν όχι ξαναεπικοινωνείς για σιγουριά J). Τον αριθμό .κωδικό που θα σου στείλουμε να τον θυμάσαι για να λάβεις μέρος και στους διαγωνισμούς δώρων.

Β τρόπος: Εγγράψου στην ομάδα του Facebook του StarDogs και δηλώστε σε προσωπικό μήνυμα την συμμετοχή σας , επίσης θα λαμβάνετε και άλλες γνώσεις & πληροφορίες

Γ τρόπος: τηλεφώνησε στο 210 60 29 053

Έξτρα δώρο: Oι συμμετέχοντες στο σεμινάριο της 20/10/2013 θα έχουν έκπτωση 50% και σε ένα Webimar του StarDogs (αν θέλουν..το δικαίωμα μεταβιβάζεται και σε άλλον)

Που θα γίνει: Σε ένα πανέμορφο & οργανωμένο χώρο στη φύση. Στο Κτήμα Σάντα Μαρία.


Έχει εσωτερικό χώρο, εξωτερικό χώρο, πάρκινγκ, τουαλέτες, σκια, γκαζόν για το πικ νικ ..τα πάντα..Δείτε χάρτη στο ίντερνετ, εύκολο πρόσβαση με αυτοκίνητο. Οργανώσου με άλλους στο facebook για να έρθετε μαζί.

Θυμήσου να φτιάξεις λίγο παραπάνω φαγητό (από αυτό που τρως εσύ)..μπορεί να φανεί κανένας αδέσποτος πεινασμένος... να δούμε ποιος θα ανακηρυχτεί ...Σεφ. Λίγη φαντασία θέλει ..από όρεξη μην ανησυχείς .


Να φέρετε και πλαστικά καπάκια (από γάλα, μπουκάλια κ.λ.π.). Να δώσουμε για τα αναπηρικά καροτσάκια (τα δίνετε στη Ελευθερία που είχε την ιδέα)

ΔΗΛΩΣΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Πως δηλώνεις συμμετοχή –εξασφάλιση θέσης.

Α τρόπος: Στείλε μειλ στο info@StarDogs.gr Γράψε στο θέμα του μηνύματος «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΚΥΛΩΝ , 20/10/2013» ..βάλε το όνομά σου και ένα τηλ. Επικοινωνίας..Θα λάβεις μια απάντηση επιβεβαίωσης (αν όχι ξαναεπικοινωνείς για σιγουριά J). Τον αριθμό .κωδικό που θα σου στείλουμε να τον θυμάσαι για να λάβεις μέρος και στους διαγωνισμούς δώρων.

Β τρόπος: Εγγράψου στην ομάδα του Facebook του StarDogs και δηλώστε σε προσωπικό μήνυμα την συμμετοχή σας , επίσης θα λαμβάνετε και άλλες γνώσεις & πληροφορίες facebook

Γ τρόπος: Τηλεφώνησε στο 210 60 29 053

Θα έχουμε και άλλα ευχάριστα... Σας περιμένουμε όλους για να μάθουμε και να περάσουμε όμορφα! Γαβ! Γαβ!! Γαβ!!!

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld