Ελλάδα του πολιτισμού VS Ελλάδα της ασχήμιας..


Λένε πως οι άνθρωποι που αγαπάνε τα ζώα είναι ευαίσθητοι. Εμείς θα πούμε καλύτερα πως ο πραγματικός φιλόζωος είναι άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι θα πει αγάπη και σεβασμός. Άνθρωπος με παιδεία..άνθρωπος με ανωτερότητα ψυχής.

Ένας τέτοιος άνθρωπος λοιπόν είναι και η εθελόντρια του Αχαϊκού Συλλόγου που εθεάθη στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, να μεταφέρει τα σκυλάκια της σε ειδικό καρότσι μεταφοράς, αφού ένα εξ' αυτών έχει πρόβλημα στην καρδιά και δεν μπορεί να περπατήσει.

Η γυναίκα αυτή έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε όλοι. Φρόντισε να βρει λύση για το αγαπημένο της τετράποδο που είναι άρρωστο. Δεν το παράτησε. Δεν το ευθανάτωσε. Κι όμως άθελά της έγινε πρώτο θέμα σε κάποιο ειδησεογραφικό σάιτ γιατί έκανε το ''απίστευτο''!Βλέπετε στην Ελλάδα το να φροντίζεις ένα άρρωστο ζώο είναι ''απίστευτο'' και άξιο ''απορίας''..

Γιατί κάποιοι Έλληνες είναι ''πολύ μπροστά''... Δεν τους αγγίζει η κακοποίηση, δεν τους αγγίζει η εγκατάλειψη..αλλά ένα καρότσι μεταφοράς είναι ικανό να τους τροφοδοτήσει με χιλιάδες συναισθήματα!Αυτή είναι η Ελλάδα του 2013. Η ομορφότερη χώρα με την μεγαλύτερη ασχήμια στις ψυχές των ανθρώπων..0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld