Χαρίζεται αρσενικό chow chow 2 ετών


Ο Φοιβος ειναι περιπου 2 ετων. Εγκαταλείφθηκε απο τον πρωτο του ιδιοκτητη, οταν εφυγε για Αυστραλια, σε φιλικη οικογενεια με μικρα παιδια. Μετα απο 3 μηνες, με αφορμή οτι επιτεθηκε στα παιδια, εγκαταλειφθηκε σε κτηνιατρείο. 

Ο Φοιβος είναι κυριαρχικός και εχει υποστει μεγαλο σοκ. Ζει σε ενα κλουβι κτηνιατρειου και αυτο χειροτερευει την κατασταση. Χρειαζεται εναν εμπειρο γονιο, με υπομονη και δυνατοτητα να τον παει σε εκπαιδευτη για να τον βοηθησει στις απανωτες αλλαγες. Προς το παρον, ειναι ακατάλληλος για οικογενεια με παιδιά. Αρ Microchip 90006000028567. 

Τηλ κτηνιατρειου (Νεα Ερυθραια) 210 8134772 ή στο Φβ

3 σχόλια:

  1. είναι επιθετικό? κινδυνεύουν τα μελή μιας οικογενείας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά,η συγκεκριμένη ράτσα,όσο και να μην το παραδέχονται μερικοί και μερικές δεν κάνει γενικά για οικογένεια με μικρά παιδιά!!!! Ακόμα και τα θηλυκά που υποτίθεται πως είναι πιο υπομονετικά με τα παιδιά,δεν ανέχονται τις άγαρμπες κινήσεις των μωρών με ότι αυτό συνεπάγεται! Οπότε σταματήστε παρακαλώ αυτό το περί ''αφορμής''. Αυτά τα σκυλιά δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους.Δεν μπορεί να ζει ένας γονέας με τον φόβο μήπως τσαντιστεί το σκυλί με το παραμικρό.Τι θέλετε να έκανε ο άνθρωπος δηλαδή? Πριν προβούμε στην απόκτηση ενός σκύλου,και έχουμε μικρά παιδιά στο σπίτι,κοιτάμε,ρωτάμε ,διαβάζουμε για την ανεκτικότητα τους στα μωρά..Το συγκεκριμένο, λόγω ηλικίας ,καλό είναι να πάει σε σπίτι με μεγάλα-άνω των 14 ετών-παιδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΣΟΟΥ ΤΣΟΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΠΟΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ.ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΑΝΟ,ΚΑΝΕ ΚΟΡΣΟ,ΠΟΥΝΤΛ,ΧΑΒΑΝΕΖ ΚΑΙ ΜΠΙΖΟΝ ΜΠΟΛΟΝΕΖ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΗΡΕΜΟΣ,ΗΣΥΧΟΣ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΕΙΕΣ,ΔΕΝ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ,ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΣ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ..ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΑΤΟ ΚΙΛΑ..ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ.ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld