23&24 /11: Bazaar Κιβωτού - Μυτιλήνης στην Αθήνα




Στις 23 & 24 Nοεμβρίου 2013, η Αθήνα υποδέχεται για μία ακόμη φορά την Κιβωτό-Μυτιλήνης! (Και μάλιστα το μπαζάρ θα διατηρηθεί μέχρι τέλος Δεκεμβρίου για όσους φίλους δεν "προλάβουν" το συγκεκριμένο Σαβ/κο!)

Η "Φωλιά του Τσίνο" θα ανοίξει για μία ακόμη χρονιά την αγκαλιά της και θα φιλοξενήσει το μπαζάρ για τα αδεσποτάκια της Κιβωτού! Το Σάββατο και την Κυριακή 23 & 24 Νοεμβρίου, οι πόρτες της Φωλιάς θα ανοίξουν απο τις 11 πμ. μέχρι τις 9 μμ. για να υποδεχτούν όλους τους φίλους της Κιβωτού διαθέτοντας τα πιό ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΔΩΡΑ που έχετε δει, απίθανα προϊόντα σε χαμηλές τιμές, χειροποίητα δωράκια και κοσμήματα ή bijoux, γούρια για τη νέα χρονιά, κρασιά, παπούτσια , τσάντες και αξεσουάρ σε απίθανες προσφορές, βιβλία, c/d, dvd, λιχουδιές- παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους και πολλά άλλα αντικείμενα. 


Τους φίλους που θα επισκεφθούν το παζάρι περιμένουν και άλλες πολλές-πολλές εκπλήξεις και δώρα, ενώ -επιπλέον- οι τιμές των ειδών Pet του καταστήματος θα "κατηφορίσουν" 30% για όσους απο τους επισκέπτες επιθυμούν να ψωνίσουν για τους μικρούς μας φίλους! 

Η κλήρωση της λαχειοφόρου θα "κρύβει" πλούσια δώρα με αληθινά κοσμήματα (διαμαντένια σκουλαρίκια, μουράνο κοσμήματα), τσάντες επώνυμες , συσκευές μασάζ, καλλωπισμούς για σκυλάκι και άλλα ΠΟΛΛΑ πρωτότυπα καλούδια:) 

Την Κυριακή 12-3 μμ, θα παραστούν στο μπαζάρ μας ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ για να συμβουλέψουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τους ιδιοκτήτες που έχουν απορίες σχετικά με τα ζωάκια τους!!!

Πληροφορίες: 210-9359592- Βρυούλων 6- Ν.Σμύρνη
Χάρτης

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld