Φωκίδα: Κρέμασαν σκύλο και τον έκαναν στόχο πετώντας του πέτρες!


Οργή έχει προκαλέσει η απάνθρωπη πράξη κάποιων, οι οποίοι έξω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Δελφών, κρέμασαν ένα αδέσποτο σκυλί. Σαν να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα με μαρτυρίες, το άτυχο τετράποδο, αφού το κρέμασαν, στη συνέχεια το έκαναν στόχο πετώντας πέτρες. Το περιστατικό το κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής, όταν μικρά παιδιά αλλά και γονείς αντίκρισαν το νεκρό ζώο την ώρα που πήγαιναν στις εγκαταστάσεις.

Η πρόεδρος της φιλοζωικής Άμφισσας, κ Μανίνα Κοντονίκου, ζήτησε άμεσα από συνεργείο του Δήμου Δελφών την ταφή του ζώου, όπως και έγινε. Υπάλληλοι του Δήμου ανταποκρίθηκαν αμέσως, ενώ παράλληλα υποβλήθηκε μήνυση στο ΑΤ Άμφισσας. 






11 σχόλια:

  1. Που να σου κρεμάσουν το παιδί σου κ να το λιθοβολισουν μεχρι να ψοφήσει!!!!!!
    Κ συ να σαι αναγκασμενος να υποστείς το χειρότερο βασανιστήριο..
    Να βλέπεις ανήμπορος να κανεις κατι!!!!!!
    Αθλιε ξεφτιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ρε μαλακα το παιδι τι σου φταιει,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δολοφονε α8ωων ψυχων!
    ντροπη κ αισχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν τον κόσμο γύρω μας άσχημο???Γιατί επιλέγουν να κάνουν κακό σε ένα πλάσμα??? Γιατί θέλουν να το βασανίσουν και να το σκοτώσουν????? Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω αυτούς τους ανθρώπους που λειτουργούν έτσι και νιώθουν καλά με τον εαυτό τους. Νιώθουν καλά να πονάνε κάποιο ζωντανό οργανισμό. Η ζωή και ο κόσμος είναι τόσο όμορφος και τόσο άσχημος όσο εμείς τον φτιάχνουμε και πραγματικά λυπάμαι που κάποιοι επιλέγουν να τον κάνουν απαίσιο ενώ θα μπορούσαν να το κάνουν ένα πραγματικό παράδεισο για όλους μας. Μέσα από την καρδιά μου λυπάμαι για αυτό το ζωάκι που πέθανε μαρτυρικά χωρίς να υπάρχει καμία δικαιολογία, αλλά λυπάμαι ακόμα περισσότερο αυτούς που το έκαναν. Λυπάμαι για την μικροψυχία τους και που δίνουν όλο και περισσότερο χώρο μέσα τους στο κακό και το άθλιο και παραδίδονται σε αυτό όλο και πιο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. karkinos se autous kai stis oikogenies tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν καταλαβαίνω πια τι συμβαίνει... όλοι οι ανώμαλοι βασανιστές κυκλοφορούν ελεύθεροι... Είναι τόσο αρρωστημένο αυτό που έκαναν, πως μπόρεσαν??? Σύγουρα θα το βρήκαν πολύ "διασκεδαστικό" και φοβάμαι ότι θα το ξανακάνουν... Κρίμα το καημένο το ζωάκι να του κάνουν τέτοιο πράγμα.. ντρέπομαι για λογαριασμό τους, είναι επικίνδυνα τα άτομα πρέπει να τιμωρηθούν τα ανθρωπόμορφα τέρατα.. Ντρέπομαι και θλίβομαι για τα χάλια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. enas "anthrwpos" o opoios mporei na kanei auto to pragma oxi apla den einai ugihs sta muala tou alla episis mporei aneta na skotwsei kai anthrwpo..eilikrina me auta pou akouw kathe mera apogohteuomai olo kai perissotero,poso arrwstoi kai anwmaloi kukloforoun eksw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν ξερετε ποσο θα θελα να αρπαξω αυτους που το εκαναν και να τους καρφωσω μαχαιρια στο αυχενα σπαζωντας αυτο το κοκκαλο μενουν παραλητοι και επειτα κομαυιαζοντας τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσείς που κάνετε αυτά τα σχόλεια (του στυλ να ψοφήσετε κτλ) πάτε πίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και τι να πουν δηλαδη??Μπραβο καλα καναντε στο σκυλο??Στεκεις ρε??
    Μακαρι να τον βρουν αυτον που το κανε ν μπει φυλακη και ν σαπισει εκει μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld