Η μικρόσωμη Ραλλού ψάχνει υπεύθυνη οικογένεια


Την Ραλλού τη βρήκα πριν από 3 μήνες περίπου, έξω από ένα σούπερ μάρκετ να τη κρατάει ένα γυφτάκι με τη μητέρα του και να ζητιανεύουν. Δε το σκέφτηκα καθόλου - τη πήρα επί τόπου κι ας ήξερα ότι δεν θα μπορώ να την έχω σπίτι λόγω του Dali μου διότι δε τα πάει πολύ καλά με όλα τα ζώα.Ευτυχώς βρέθηκε γρήγορα σπίτι για τη μικρή καθώς ήταν πολύ όμορφο κουτάβι.

Δυστυχώς όμως τα άτομα που την υιοθέτησαν αποδείχθηκαν ανεύθυνα και σε προσπάθειά μου να δω τη μικρή Ραλλού πως τα περνάει, διαπίστωσα ότι την έχουν παρατήσει σε ένα μπαλκόνι, έχουν φύγει για Γερμανία και την έχουν αφήσει σε έναν παππού ο οποίος με το που με είδε μου είπε να την πάρω γρήγορα γιατί δεν την θέλει κι αν δεν την πάρω σύντομα θα την πετάξει στο δρόμο!!! 

Όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσα να την αφήσω εκεί κι έτσι την πήρα πάλι. Η μικρή για την ώρα φιλοξενείται αλλά ψάχνει το δικό της σπιτάκι - έχει περάσει αρκετά και είναι μόλις 5 μηνών.

Είναι πολύ καλή - χαδιάρα - σχετικά υπάκουη για την ηλικία της και τα πάει καλά με άλλα ζώα. Είναι 10 κιλά και θα γίνει μεσαίου μεγέθους. Είναι εμβολιασμένη - τσιπαρισμένη και θα δοθεί με το βιβλιάριο υγείας της και συμβόλαιο υιοθεσίας που θα ορίζει την υποχρέωση της στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία. Αριθμός τσιπ 968000010189148

Τηλ. επικοινωνίας 6936 862466 Μαριάννα

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld