Η συγκλονιστική ιστορία της ''Πίστης'' που ήθελε να ζήσει


Όταν η ''Πίστη'' βρέθηκε τον Αύγουστο, ήταν βρώμικη, αδυνατισμένη και μετά βίας επιζούσε. Σε κάποιο άλλο καταφύγιο, θα την είχαν κοιμήσει, προκειμένου να λάβει τέλος η ταλαιπωρία της. Όμως το αφοσιωμένο προσωπικό του Seal Beach Animal Care Center στην Καλιφόρνια, γνώριζε ότι με λίγη υπομονή και αγάπη, θα μπορούσε να αναγεννηθεί. Και έτσι έγινε!

 Την ημέρα που η Πίστη έφτασε στην οργάνωση, ήταν τόσο σκελετωμένη που το προσωπικό νόμιζε ότι ήταν νεκρή. Το γεγονός ότι το πόδι της τιναζόταν, ήταν η ελπίδα πως θα μπορούσε να επιβιώσει.



Το προσωπικό δεν πίστεψε ποτέ τον άνθρωπο που ισχυρίστηκε ότι την βρήκε ενώ περπατούσε με την κόρη του. Άφησε ένα ψεύτικο αριθμό και δεν επέστρεψε ποτέ για να δει πως είναι η Πίστη. Η περιοχή στην οποία είπε ότι την βρήκε, είναι γεμάτη με κογιότ και είναι απίθανο να βρεθεί εκεί ένα σκυλί.

Η 3χρονη σκυλίτσα ζύγιζε μόνο 1.8 κιλά, λιγότερο από το μισό από αυτό που θα έπρεπε να ζυγίζει, και επειδή τα όργανά της υπολειτουργούσαν, της τοποθέτησαν οξυγόνο και ένα σωλήνα σίτισης για εννέα ημέρες. Η Πίστη ήταν τόσο αδύναμη που δεν μπορούσε καν να σηκώσει το κεφάλι της. Όταν την ξύρισαν όμως, κούνησε την ουρίτσα της!
 



Κάποιοι εθελοντές δεν της έδιναν καμία ελπίδα ζωής. Τρεφόταν με κουτάλι τρεις φορές την ημέρα και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. 

Μέσα σε λίγους μήνες, η Πίστη έγινε το στολίδι της οργάνωσης! Ο αγαπημένος σκύλος που άγγιξε τις ψυχές πολλών ανθρώπων. Ήθελε να ζήσει και τα κατάφερε.





Οι εθελοντές είχαν δεθεί τόσο πολύ μαζί της που για μεγάλο χρονικό διάστημα αφού συνήλθε, τα πόδια της δεν άγγιξαν το έδαφος, αφού όλοι την έπαιρνα αγκαλιά και την μετέφεραν παντού!

Μετά από όλα αυτά που πέρασε αξίζει μια πολύ καλή οικογένεια και το σίγουρο είναι ότι η μικρή μαχήτρια θα την βρεί! 


6 σχόλια:

  1. Πόσα κιλάκια και τι ηλικία είναι η κούκλα?έχω ένα θηλυκό κουνελάκι στο σπίτι,μπορούνε να συνυπάρξουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eύχομαι να βρει την αγάπη που της αξίζει σένα ζεστό σπιτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Den kserw an to proseksate alla einai sto ekswteriko, oxi Ellada. Logiko, sto Elladistan i Pisti apla den tha zouse.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος. Και εδώ υπάρχουμε. Έχω υιοθετήσει ένα από τα σκυλάκια από τα Δερβενοχώρια που δεν ήταν σίγουρο αν θα ζούσε... Και αν δε ξέρεις την ιστορία ψάξε την, με την διαφορά οτι τα σκυλιά δεν ήταν 54, αλλά γύρω στα 110, από τα οποία έζησαν τα 54...

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγχαρητηρια και στους μαχητες εθελοντες και φιλοζωους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld