Κουτάβι φύλακας - άγγελος προστατεύει το τυφλό αδερφάκι του


Ο Τζερμέιν και ο Τζέφρι είναι δύο κουτάβια πίτμπουλ που γεννήθηκαν μαζί, αλλά ο Τζέφρι δε μπορεί να δει και βρήκε στο Τζερμέιν το φύλακα-άγγελό του.Εθελοντές βρήκαν στην άκρη ενός δρόμου στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, δύο κουταβάκια πίτμπουλ μόλις έξι μηνών και ανακάλυψαν ότι τα δυο τους ήταν αχώριστα.

Ο Τζερμέιν συμπεριφέρεται σαν σκύλος-οδηγός στον τυφλό του αδερφό Τζέφρι, οδηγώντας τον με υπομονή εκεί που πρέπει να πάει όπως επίσης φροντίζει να έχει και φυσική επαφή με τον Τζέφρι.

Οι εθελοντές απαθανάτισαν την στιγμή που τα δύο κουταβάκια κοιμούνται αγκαλιά και κατάφεραν να δείξουν τον ισχυρό δεσμό που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους.



Τώρα, ο Τζέφρι και ο Τζερμέιν είναι οχτώ μηνών και μεταφέρθηκαν σε ένα καταφύγιο με σκοπό να υιοθετηθούν από ανθρώπους που θα τους αγαπάνε πραγματικά.

Τα σκυλάκια πιστεύεται ότι είναι μία πρόσμιξη πίτμπουλ με Λαμπραντόρ και οι εθελοντές ψάχνουν ένα καλό και ζεστό σπιτικό, έχοντας σαν βασική να υιοθετηθούν και τα δύο μαζί.



«Είναι αχώριστοι και επικοινωνούν μεταξύ τους» είπε ο Ρέι Λίτλ, υπεύθυνος της ΜΚΟ για την προστασία των εγκαταλελειμμένων ζώων στη Φιλαδέλφεια.

«Ο Τζέφρι προσπαθεί πάντα να βρίσκεται σε επαφή με τον Τζερμέιν, ειδικά όταν βρίσκεται σε άγνωστο περιβάλλον. Μόλις ο Τζερμέιν εγκλιματιστεί, ανεξαρτητοποιείται όσο μπορεί. Είναι απίστευτο το πόσο πολύ προσπαθούν οι δυο τους να βρίσκονται σε επαφή». Μετά την δημοσιοποίηση της αξιαγάπητης φωτογραφίας που κοιμούνται μαζί τα κουταβάκια, πολύ άνθρωποι εξέφρασαν την επιθυμία να τα υιοθετήσουν. Παρά το γεγονός, οι υπεύθυνοι του καταφυγίου και της ΜΚΟ έχουν σαν βασικό κανόνα το ότι οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται θα πρέπει αρχικά να έρθει σε επαφή με το σκυλάκια.




1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld