Πάτρα: Απορριμματοφόρο του Δήμου συνέθλιψε επίτηδες σκυλί που βρισκόταν σε κάδο





Σήμερα το πρωί στο Καστρίτσι, το απορριμματοφόρο ΚΗΗ 4856 πήρε μαζί με τα σκουπίδια και ένα ζωντανό σκυλί που ήταν στον κάδο. 

Οι γονείς και οι μαθητές που είδαν το ζώο να βγάζει το κεφάλι του από τον κάδο του απορριμματοφόρου άρχισαν να φωνάζουν στους οδηγούς αλλά αυτοί δεν σταμάτησαν. 

O Αχαϊκός Σύλλογος Μέριμνας Ζώων έχει ήδη κάνει καταγγελία στο Δήμο και αναζητούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ζώο και τους συγκεκριμένους υπαλλήλους.

Το μεσημέρι ο σύλλογος θα καταθέσει και μήνυση, προκειμένου ο εισαγγελέας να κρίνει κατά πόσο οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν. 

''Ποιος ξέρει πόσα άλλα ζώα έχουν συνθλίψει. Όταν φτάνουν να το κάνουν μπροστά σε μάρτυρες και δεν νοιάζονται για τις συνέπειες σκεφτείτε τι έχουν κάνει όταν δεν τους βλέπει κανείς'', αναφέρει ο σύλλογος.

''H μάρτυρας μόλις μας είπε τα εξής: Οι υπάλληλοι είχαν δει το ζώο. Το κεφάλι του μόνο φαινόταν και το σώμα ήταν θαμμένο στα σκουπίδια. Οι μάρτυρες τους φώναζαν πως είναι ένα ζωντανό ζώο μέσα. Αυτοί κοίταξαν τον σκύλο και είπαν "κατέβα κάτω". Ο σκύλος, θαμμένος εκεί μέσα και κατατρομαγμένος δεν κουνήθηκε καθόλου. Τότε ο υπάλληλος έβαλε μπροστά το μηχάνημα και έλιωσε τον σκύλο. Οι μάρτυρες ούρλιαζαν πως το σκότωσε και αυτός έλεγε πως ήταν άρρωστο! ''


Φώτο Αρχείου 

46 σχόλια:

  1. Το συνέθλιψε τελικά ή μεταφέρθηκε ζωντανό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε την μαρτυρία στην τελευταία παράγραφο !!!

      Διαγραφή
  2. poioi itan se ekeino to oxima na dwsete ta onomata tous dimosia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Συλλογος αναζητά πληροφορίες για το τι απέγινε το σκύλι και αναφέρει για συνθλιψη ενω πουθενα δεν αναφέρεται κατι τετοιο και ακόμα δεν ξέρουν που βρίσκεται. Πως λένε για συνθλιψη?? Μήπως ο τίτλος ειναι λιγάκι παραπληροφόρηση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βαση αυτα που λεει ο μαρτυρας οτι αφου δεν κατεβηκε ο σκυλος οταν του ειπαν...αποφασισαν να το συνθλιψουν κ καλα πως ειναι αρρωστο...

      Διαγραφή
  4. Αν ο δήμος σας μηνύσει για συκοφάντηση τι θα έχετε να απαντήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον αλλα διαβαζεις κι αλλα καταλαβαινεις....

      Διαγραφή
  5. Ο δήμος σε νοιάζει;το ότι όλοι φώναζαν ότι υπάρχει ζωντανό σκυλί και κανένας δεν εδινε σημασία δεν σου λέει τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω μιλαμε για τον τίτλο που λεει συνθλιψη!! μην γραφουν πραγματα που δεν ισχυουν! για το οτι οι οδηγοι ειναι ζωα ειναι ενα άλλο θεμα!

      Διαγραφή
  6. Κατά τη γνώμη μας, ΔΕΝ πρέπει να ανεβάζετε τέτοιου είδους άρθρα, χρησιμοποιώντας ανυπόστατους τίτλους και ΧΩΡΙΣ να έχετε επιβεβαιώσει την πληροφορία!!!
    Δεν είναι σωστό να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις στο κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρίμα το σκυλάκι . . .Χάθηκε να είναι γάτα?? :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κριμα το σκυλακι...Χαθηκε να ησουν εσυ?? :/

      Διαγραφή
    2. Και να έλιωνες σιγά σιγά κι εγώ να είμαι δίπλα να γελάω?!?!

      Διαγραφή
    3. anonime ton 1:48 eisai megalo zoon kai palioxaraktiras ola zoakia einai me psixes . eisai kakotropos alla na xereis oti dineis perneis opote mi les megales kouventes giati tha sou erthi boumerak eki pou de to perimenis..skatopsixe...palio anomale tou kerata ai sta diala

      Διαγραφή
    4. εισαι μεγαλο καραγιοζακι.

      Διαγραφή
    5. Αυτος που εγραψε το οτι γιατι να μην ειναι γατα εγω θα του πω γιατι να μην εισαι εσυ στη θεση του ζωου

      Διαγραφή
  8. δεν διαβαζεις τι γραφει? θες να σου στειλουν το κιμα στο σπιτι? εισαι του δημου και τους υποστηριζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. anonime ton 1:48 eisai megalo zoon kai palioxaraktiras ola zoakia einai me psixes . eisai kakotropos alla na xereis oti dineis perneis opote mi les megales kouventes giati tha sou erthi boumerak eki pou de to perimenis..skatopsixe...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ισόβια να τον βαλουν, το καθικι....Οποιος τον ειδε να τον καταγγείλει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ντροπή !!!!! Θα έπρεπε να ξανασκεφτεί το κράτος να επαναφέρει κάποιους νόμους για τα ζώα ....... Και να τιμωρήσει αυτούς του άθλιους που θέλουν να λέγονται άνθρωποι. Τι τους έφταιξε το ζωάκι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε φιλε αν το πολτοποιησε για ποια παραπληροφορηση μιλας.τι να βρουν δεν απεμοινε τιποτα.υπαρχουν μαρτυρες.οποτε σταματα να γραφεις βλακειες γιατι προκαλεις.και θα τακουσεις αν συνεχισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν ειναι αληθης ισοβια στους οδηγους αντε με τον καθε μα...α που νομιζει οτι επειδη ειναι πιο δυνατοσ απο ορισμενα ειδη ζωων (?μηπως αλλοι ειναι τα ζωα τελικα? ). Ακομα και στην Αφρικη υπαρχει αστυνομια ζωων αλλα ξεχασα στο Ελλαδισταν δεν στοχευουμε σε αναπτυξη...Μια ερωτηση προς το σαϊτ: Ξερετε αν ειναι δυνατο να δημιουτγηθει κατι παρομοιο με την αστυνομια της Αμερικης για τα ζωα ? (Εθελοντικα παντα να δουλευουν οποιοι μπορουν και θελουν ωστε να μην υπαρχει επιβαρυσνη του κρατους στις εποχες που ζουμε... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κωλολαός που τα αξίζει ό,τι και αν του συμβάινει! Ο πολιτιστικός απόπατος της Ευρώπης, πρώτος σε όλα τα σκατά και τελευταίος σε όλα τα θετικά. Και του κωλολαού αυτού, το χειρότερο κομμάτι είναι οι επαρχιώτες. Κάθε μέρα 10 καινούρια κρούσματα με βασανισμούς ζώων στην ελληνική επαρχία. Ούτε στην πιο τριτοκοσμική χώρα του κόσμου δεν συμβαίνουν αυτά. Μακάρι κάποια στιγμή οι ευρωπαίοι να μας σιχαθούν και να μας δώσουν μια κλωτσιά για να γυρίσουμε εκεί που ανήκουμε πραγματικά. Πιο κάτω και απο το αφγανιστάν δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην ξεχνάτε ότι από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι!! Κάποιος ίσως άφησε το σκυλάκι στο δρόμο....αυτό έγινε αλητάκος μια και δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ή ΔΗΜΟΤΙΚΗ υπηρεσία να προστατεύει τα αδέσποτα....ο κάθε ανεγκέφαλος και αιμοδειψής αγράμματος υπάλληλος στην περίπτωση αυτή έβαλε τον τίτλο του τέλους!
    Η κάθε τυχών μήνυση που θα γίνει θα πρέπει να είναι προς κάθε υπέυθυνο ώστε να έχει βάση! Το να χάσουν τη δουλειά τους οι τελευταίοι δεν θα σταματήσει την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο που διατρέχουν τα αδέσποτα.
    Από την άλλη όμως και όσοι έχουν ζωάκια πρέπει να αποκτήσουν τρόπους και να σέβονται τους υπόλοιπους ανθρώπους και τα ίδια τα ζώα! Σκύλος στο μπαλκόνι είναι ΘΑΝΑΤΟΣ για το ζώο και προκαλεί αρνητικά τους περιοικους, γάτα σε κλουβί είναι ΘΑΝΑΤΟΣ για το ζώο, πουλιά στο κλουβάκι είναι τυρρανία και πάει λέγοντας.
    Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. apolisi kai filakisi tora... kai esi malaka gamimene mikropsixe stamata na grafis exoyme katalavi oti eisai ipalilos toy dimoy gamimene

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ABSURDO,ABSURDO,CRUELDADE,MALDADE DEMAIS!!!!Estou revoltada!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σιγά μήν χάσει τήν δουλειά του κανένας,Στήν χώρα τής γυφτιάς είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν το πιστεύω!!!!! Πόσο γαίδούρι μπορεί να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο!! Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ριχτε λογοκρισια στο σχολιο μου η σβηστε το! Μου αρκει που εστω και 2-3 θα το διαβασουν! Οταν μια χωρα βαζει 25ευρω "εισοδο" στα νοσοκομεια, οταν μαθητες δεν εχουν βιβλια, οταν οικογενειες πασχουν να βγαλουν τα προς το ζην, οταν ειμαι 21 χρονων και δεν εχω δουλεια με ηδη το πρωτο μου χαρτι, ψαχνετε να βρειτε αστυνομια ζωων και παπαρια? Φιλοζωοι ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ λιγο και ελατε στον πραγματικο κοσμο, για να αντιμετωπισετε τα πραγματικα προβληματα. Πεθαινουν καθημερινα περισσοτεροι ανθρωποι, παρα αδεσποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι όταν πεθαίνουν αδέσποτα και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο θα γυρνάμε το κεφάλι; Τι λες ρε φίλε.... Επειδή εσύ δε βρίσκεις δουλειά δε θα πρέπει να μας σοκάρει η είδηση; Δε γυρνάει όλος ο κόσμος γύρω απο εσένα και ξεκόλλα με την καραμέλα της ανεργίας και των νοσοκομείων... Μιλάμε για ένα πολύ συγκεκριμένο γεγονός εδώ και όχι για όλα τα προβλήματα τις χώρας. Και το θέμα δεν είναι πόσα αδέσποτα πεθαίνουν στην τελική αλλά ότι αν το γεγονός ειναι αληθινό μιλάμε για επικίνδυνους ανθρώπους, ανθρώπους που δείχνουν το πρόσωπο της κοινωνίας μας! Μη μένεις μόνο στην επιφάνεια. Δες λίγο πιο βαθιά το θέμα! Μόνο κάποιος "άνθρωπος" που δεν έχει σώας τας φρένας θα έκανε κάτι τέτοιο. Και είτε σ'αρέσει είτε όχι η θανάτωση ζώων τιμωρείται απο το νόμο. Ναι, και στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
  21. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. επιβάλλεται τουλάχιστον φυλάκιση σ`αυτά τα ανθρωποειδή.ντροπή κ αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μακάρι να έμενα εκεί!!Το θεωρώ αδιανόητο να μην μπορούν να βρουν ποιος οδηγούσε το απορρηματοφόρο.Μάλλον δεν θέλουν,ποιος ξέρει μπορεί να είναι και κάποιος κουμπάρος.Το ξέρουν αλλα δεν το λένε.Μακάρι να πάθει ό,τι έκανε.Αυτοί οι άνθρωποι είναι ψυχανώμαλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πρωτοι οι γονεις αυτών των παιδιών που ήταν μάρτυρες σε κάτι τόσο αποτρόπαιο πρεπει να ψάξουν και να βρουν τους ενόχους και να πάνε το θέμα όσο πιο βαθιά...Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. einai sigouro oti yparxoun martires ektos apo tin enlogo martira pou kata8ese? to skyli pios to evale ston kado kai se ti katastasi? giati mono tou ygeies den mpenei kian mpei me to trabigma tou kadou 8a petagotan e3w.........??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απαντήσεις
    1. esy eisai filozwos twra kai eyxese na pe8anoun ta paidia tou ka8enos pou sto kato kato ta paidia den peira3an kanena........ellas to megaleio sou ellhnas SKOTWNEI ellhna???????ekei 8a katantisete merikoi........!

      Διαγραφή
  27. Αυτος που εγραψε για τη γατα εγω εχω να του πω γιατι να μην ειναι αυτος στη θεση του ζωου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εσυ που ευχεσαι να πεθανουν τα παιδια καποιου,εχεις παιδια..???Κοιτα εδω φιλοζωοι που μαζευτηκαν στο πληκτρολογιο,στην πραγματικοτητα,ουτε οι μισοι ομως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τι καταπόσο θα συνεχίζουν να δουλεύουν ή οχι? τίθεται θέμα? εγω περίμενα να ακούσω για φυλάκιση τουλάχιστον για να μην πω για κρεμάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. gamw to spiti tous mesa.. na tous piasoun k na tous spasoun sto 3ulo!an9rwpakia ths kakias wras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα ζώα,το μόνο που έχουν να σου δώσουν,είναι αγάπη...πίστη και αφοσίωση χωρίς αντάλλαγμα!!! Ας σταματήσουν οι δολοφόνοι να ξεσπούν επάνω τους! --Μαρία,Θεσσαλονίκη--

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld