Πρόδωσε τον καλύτερό του φίλο: Έφαγε τον σκύλο του για να επιζήσει


Ο 44χρονος Μάρκο Λαβουά, από το Κεμπέκ του Καναδά, ξεκίνησε προ τριών περίπου μηνών την εξερεύνηση της άγριας φύσης της χώρας του. Ως παρέα του είχε τον αγαπημένο του σκύλο, έναν γερμανικοί ποιμενικό, ενώ ως όπλο την εμπειρία του, καθώς δεν ήταν πρωτάρης.

Δεν υπολόγισε όμως τους εξωτερικούς παράγοντες. Και συγκεκριμένα, μια αρκούδα, η οποία από το ξεκίνημα κιόλας της περιπέτειάς του, κατέστρεψε σχεδόν όλα τα τρόφιμα που ο Λαβουά είχε πάρει μαζί του.

Μην έχοντας τρόπο να επικοινωνήσει με κάποιον, αλλά και μέσο να επιστρέψει καθώς μαζί με τις προμήθειες, καταστράφηκε και το κανό του, ο 44χρονος πεζοπόρος έμεινε αβοήθητος. Κι όχι για λίγες ημέρες, αλλά για περίπου τρεις μήνες.

Σωστικά συνεργεία τον εντόπισαν σε άθλια κατάσταση, ειδικοί τόνισαν ότι ήταν θέμα ημερών ή και ωρών να πεθάνει, ενώ οι γιατροί απόρησαν πώς κατάφερε να επιβιώσει για τοσο μεγάλο διάστημα.

Μέσα στην απελπισία του, ο Λαβουά «πρόδωσε» τον αγαπημένο του φίλο. Σκότωσε τον σκύλο του με μια πέτρα για να εξασφαλίσει τροφή, έστω και για λίγες ημέρες.

 

dailymail.com
Real.gr

5 σχόλια:

  1. Ας έτρωγε χόρτα ο μαλάκας που μου θέλει και περιπέτειες! Πέθανε το σκυλί για να μη πεθάνει αυτός! Ε και ας πήγαινε στο διάολο, πιο αξία είχε η δική του ζωή!; Σκατάνθρωποι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα έτρωγα ποτέ το σκυλί μου, θα προτιμούσα να πεθάνω! Τα χόρτα θα επιτάχυναν το θάνατό του καθώς θα του προκαλούσαν διάρροια και κατ επέκταση αφυδάτωση! Ολοκληρο δάσος όμως όλο και κάτι θα είχε!! Ντροπή!

      Διαγραφή
  2. Η επιβίωση πρώτα από όλα,Έχει κότσια.Θα το μετανιώσει αλλά έζησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλη μια χαμενη αθωα ψυχη για να επιζησει ενας ακομα μαλακας.... Αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kai auto to kthnos to exoun afisei eleuthero ee?
    To oti skotose kai efage omo logika ton skilo tou einai kanivalismos..sinepos den ton ebodizei tpt na skotosei kai na kanei to idio kai se anthropo..!
    Tetoioi san kai auton xreizoun an oxi euthanasia sigoura eglismo se kapoio psixiatrio kai farmakeutiki agogi !! Kai telos padon xilies fores na pethena para na skotona ton skilo mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld