Σκύλος - δωρητής αίματος έσωσε πάνω από 200 σκυλιά!


Η ιδιοκτήτρια του Riley, ο οποίος λόγω ηλικίας θα σταματήσει σύντομα να δίνει το αίμα του, Deanna Wilson, νιώθει ιδιαίτερα περήφανη για τον αγαπημένο της σκύλο, που όμως στην αρχή ήταν αρκετά διστακτικός με την όλη διαδικασία

Εχει χαρακτηριστεί ως ένα γενναίο σκυλί καθώς είναι το πιο γνωστό σκυλί-δωρητής αίματος στην Αμερική που με το αίμα του έχει σώσει αμέτρητα άλλα σκυλιά που έχουν ανάγκη. Ο λόγος για τον 8χρονο Riley, ένα σκυλί ράτσας crossbreed, το οποίο έχει μπει σε πρόγραμμα να δίνει αίμα από τον πρώτο χρόνο της ζωής του. Το καταπληκτικό αυτό πλάσμα δίνει αίμα περίπου κάθε 6 μήνες, έχοντας σώσει πάνω από 200 σκυλιά που βρίσκονταν σε άμεσο κίνδυνο.

 

Η ιδιοκτήτρια του Riley, ο οποίος λόγω ηλικίας θα σταματήσει σύντομα να δίνει το αίμα του, Deanna Wilson, νιώθει ιδιαίτερα περήφανη για τον αγαπημένο της σκύλο, που όμως στην αρχή ήταν αρκετά διστακτικός με την όλη διαδικασία:

« Στην πρώτη μας επίσκεψη ήταν διστακτικός για το τι θα συμβεί. Από τότε και μέχρι σήμερα ακολουθεί μόνος του τον κτηνίατρο μέσα στο δωμάτιο χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπαίνει στο δωμάτιο και πηδάει στο τραπέζι. Νομίζω ότι θα μπορεί να δίνει αίμα για έναν ακόμα χρόνο. Μεγαλώνει άλλωστε, πλησιάζει τα 9. Είμαστε τόσο περήφανοι για αυτόν».



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld