Επιβεβαιώνεται η καταγγελία για παράνομη ευθανασία 11 σκύλων στο δημοτικό κυνοκομείο ΞάνθηςΌπως δημοσιεύσαμε σήμερα στο dogw0rld.blogspot.gr  πρόκειται να ευθανατωθούν 11 σκυλιά στο δημοτικό κυνοκομείο Ξάνθη (δείτε ΕΔΩ). Η φιλόζωη που επικοινώνησε μαζί μας και έφερε την υπόθεση στο προσκήνιο καταγγέλει ότι πρόκειται για μια παράνομη και αβάσιμη απόφαση.

Ο Φιλοζωικός σύλλογος Ξάνθης ανακοίνωσε με την σειρά του τα εξής, τα οποία επιβεβαιώνουν την καταγγελία:

  Την Παρασκευή 20/12 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της πενταμελούς επιτροπής για 4 σκυλιά του κυνοκομείου. Παρευρέθηκαν μόνο 3 άτομα (με την απουσία εκπροσώπων των 2 φιλοζωικών). Παρανόμως βγήκε απόφαση υπερ της ευθανασίας τους. Για τα 2 από αυτά βρέθηκε φιλοξενία και έφυγαν από εκεί με σκοπό την θεραπεία αλλά και την προώθηση τους προς υιοθεσία.

Χθες 27/12 ενημερωθήκαμε πως τα σκυλιά προς εξέταση της επιτροπής είναι 11. Εκ των οποίων 1 είναι επιθετικό και τα υπόλοιπα άρρωστα και φοβικά. Ζητήθηκαν από τον Δήμο τα χαρτιά με την απόφαση της πενταμελούς επιτροπής τα οποία δεν έχουν εμφανίσει. Την Δευτέρα 30/12 θα συγκληθεί ξανά η επιτροπή με την παρουσία μας και την παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου. Για ότι νεότερο υπάρξει θα σας ενημερώσουμε.

Ενδιαφέρον για τα 11 σκυλιά έδειξε οργάνωση από την Γερμανία όπου θέλουν να βοηθήσουν αναλαμβάνοντας τα.
3 σχόλια:

  1. Τοσους εγκληματιες και τους αφηνεται ζωντανους.. Στα αθωα σκυλακια βρηκατε να κανετε ευθανασια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. http://dogw0rld.blogspot.gr/2013/12/den-tha-eythanatwthoun-telika-ta-zwa-tou-dimotikou-kinokomeiou-ksanthis.html

      Διαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld