Τραγικό Βίντεο: Tην ξυλοκόπησε, την έδεσε χειροπόδαρα και την πέταξε στο κάδο μέσα σε τσουβάλι


Κάποιους το πνεύμα των εορτών τους αγγίζει και από κάποιους δεν περνάει ούτε από κοντά. 


Αυτό συνέβη και χθες στην Ορεστιάδα με κάποιον υπάνθρωπο, ο οποίος αφού χτύπησε μια άτυχη σκυλίτσα την έδεσε χειροπόδαρα διπλώνοντας την στα δύο, την έβαλε σε ένα τσουβάλι από λίπασμα, το οποίο έκλεισε καλά και την πέταξε να πεθάνει αβοήθητη στους μεγάλους κάδους στο Κάμπο της Σαγήνης.

Ακολουθεί η συγκλονιστική περιγραφή του ανθρώπου που εντόπισε και τράβηξε το βίντεο που θα δείτε στο τέλος:

Γυρίζω από το χωράφι παρέα με μια σκυλίτσα. Μ´εχει πάρει το βράδυ και η ομίχλη κάνει το σκοτάδι πυκνότερο. Δε νιώθω το κρύο γιατί ήδη περπατάμε πάνω από μια ώρα. Είναι χειμώνας και στον κάμπο βασιλεύει η ησυχία που κάπου κάπου διακόπτουν μακρινά γαβγίσματα τσομπανόσκυλων από τα τριγύρω ποιμνιοστάσια. Λίγο μακρύτερα μπροστά μας ακούγονται υπόκωφοι ήχοι από ένα μεγάλο μεταλλικό κάδο σκουπιδιών που συναντάμε δίπλα σ´ενα γεφύρι της Παλαιάς Μαρίτσας. Η αρχική εντύπωση ότι κάποιο αδέσποτο ικανοποιεί την ανάγκη του για τροφή διαλύεται γρήγορα από λυγμούς απόγνωσης που σχίζουν τη σιωπή. Πλησιάζω αθόρυβα και ρίχνω μια μάτια στο εσωτερικό ανάβοντας ταυτόχρονα και το φακουδάκι. Δε φαίνεται τίποτα και τίποτα δεν ακούγεται πια. Ίσως έφυγε. Όμως ας κοιτάξω καλύτερα. Με ένα κλαδί παραμερίζω κάποιες σακούλες και να... μια βαθιά εκπνοή με κάνει να ορκίζομαι πως κάτι υπάρχει παγιδευμένο από κάτω...



Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο και πιθανότατα να έχει σπασμένη σπασμένη σπονδυλική στήλη. Το ένα πόδι της είναι σίγουρα σπασμένο, γιατί το κόκαλο έχει βγει έξω. Ίσως να είναι και τα 4 πόδια της σπασμένα. Αύριο θα μεταφερθεί σε άλλο κτηνίατρο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Θα υποβληθεί επίσης μήνυση, με στόχο να βρεθεί το δίποδο κτήνος που ζει ελεύθερος ανάμεσά μας. 

Μην φοβάστε να μιλήσετε αν είδατε κάτι! Σήμερα ήταν ένα σκυλί, αύριο μπορεί να είναι ένας δικός σας άνθρωπος..




dogw0rld.blogspot.gr

Νεότερη Ενημέρωση 23/12:

Οι ακτινογραφίες δεν έδειξαν κάποια βλάβη των οστών της σπονδυλικής στήλης ή της λεκάνης. Πιθανώς κάποια νεύρα έχουν υποστεί ζημιά, για αυτό το η σκυλίτσα είναι παράλυτη από τη μέση και κάτω. Ο χρόνος θα δείξει αν τελικά θα είναι προσωρινή ή μόνιμη. Τα υπόλοιπα τραύματα που υπέστη θα επουλωθούν.

Όλα τα έξοδα έχουν προς το παρόν καλυφθεί.

Η Ιουλία, που είναι μόλις 1.5 ετών, φιλοξενείται αυτή τη στιγμή από τον φύλακα άγγελό της. Τον κ. Νίκο Μαρκίδη που της έσωσε την ζωή.

Για ό,τι νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.  

 
dogw0rld.blogspot.gr

Νεότερη Ενημέρωση 28/12:
 
Οι πληγές που είχε η Ιουλία από την ακινησία όταν βρέθηκε, άνοιξαν και μάλιστα στο ένα σημείο φαινόταν και το κόκαλο. Σε κάποια σημεία έγιναν ράμματα, ενώ αλλά τυλίχθηκαν με επίδεσμο από τον κτηνίατρο. 


Μάλλον θα χρειαστεί να γίνει άλλη μία ακτινογραφία, προκειμένου να σιγουρευτεί ο γιατρός για το θέμα της παραλυσίας. Την Τρίτη θα επισκεφθεί και πάλι τον κτηνίατρο, οπότε θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.

dogw0rld.blogspot.gr

36 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΊ ΠΟΤΕ ???????? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσύ άνθρωπε που την έσωσες , εύχομαι να βρεις όλα τα καλά του κόσμου μπροστά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεφτίλες ρε πούστη μου.Κι εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα φιλόζωος με την έννοια να πάω να ταίσω κλπ αλλά αυτό είναι έγκλημα.Εντάξει δεν τα θες ,μην τα ταίζεις,μην τα φιλοξενείς αλλά μην τα χτυπάς και τα βασανίζεις ρε γαμιόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΟΜΑΙ, ΚΤΗΝΟΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ. ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ PLAY ΣΤΟ BINTEO...ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ...ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΞΟΡΓΗΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τραγικό πραγματικά..Πόση κακία μπορεί να χωρέσει ένας <>..!!Μου έκανε πάντως εντύπωση που ο κύριος που βρήκε το σκυλάκι τραβούσε βίντεο πριν καν το βρεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να πω την α΄΄ηθεια, κι εμένα το ίδιο.

      Διαγραφή
    2. ο άνθρωπος λογικά δεν είναι ανίδεος! είναι ενημερωμένος! κι αν είναι ιδιαίτερα φιλόζωος και γνωρίζει τι μέλι γεννέσθε ειδικά στην επαρχία! και όπως γράφει το κείμενο άκουσε τους λυγμούς και τον σταμάτησαν πάνω που θα έφευγε,,,, εκεί πια θα ήταν σίγουρος για το τι θα έβλεπε! τι "καλυτερο" για μας απ το να μας τριψει στα μουτρα τα πειστηρια για την εξοργιστικα τρομαχτικη αληθεια που είναι: δείτε δείτε τι γίνεται κάθε μέρα όλη μέρα παντού! αυτό στάθηκε για την ώρα τυχερό (ελπίζω να ζήσει και να δεσουν γρήγορα τα τραυματα του) πόσα άλλα όμως καταλήγουν στα απορρηματοφόρα είτε ζωντανά είτε πεθαμένα εκει μεσα στις σακούλες απο ασφυξία και απ τα χτυπήματα! και γενικά πόσα άλλα καταλήγουν......

      Διαγραφή
  7. mpravo ston ANTHROPO pou vrhke to skuli.....oso gia ton kargiolh pou to ekane auto na psofhsei o paliopoustas!paliokargilh malaka na vgalei karkino kai na pethanei upoferontas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παταει συνηθωςκαποιοςκαμερα απο την αρχη γιανα ανοιξει το φλας. για φωτισμο φυσικα... δεν ξερουν ολοι νακατεβαζουν αππλικασιον ετσι κ εγω στην αρχη ειχα στην καμμ ουυυ .. επειταθα σκεφτηκεκ ο ιδιοςπως αυτο πρεπει να τραβηχτει... μπραβο .. κ λυπαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον έχεις δίκιο 1:03.Έτσι θα έγινε..Ακούγεται λογικό..Ευχαριστώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όποιος έχει κάποιο νέο για το σκυλάκι ή ξέρει σε ποιον κτηνίατρο βρίσκεται να μας ενημερώσει,υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το σκυλι ουτε να σηκωθει δεν μπορει σπαρταραει σαν ψαρι..ειναι απιστευτο τι μπορει να κανουν μερικοι για να ικανοποιησουν τις ανωμαλες διαστροφες τους..ακριβως το ιδιο πρεπει να του κανουν να νιωσει την γλυκα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. tis manas sou to mouni tis manas sou paliompastarde!!!!!!!!!!!1na psofisoun poutanas gie ta paidia sou sta matia sou gamimene!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οταν βρεθεί αυτός που το έκανε, γιατί είναι εύκολο να βρεθεί, να δημοσιευθεί το όνομα. Κάποια στιγμή, αφού δικαιοσύνη από το κράτος δεν υπάρχει, πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη από τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μπράβο στον άνθρωπο που το βοήθησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μακαρι το καθαρμα να τυρανιστει τοσο πολύ στη ζωη του που να παρακαλει να ειχε πεθανει κι όχι μονο αυτος αλλα ολοι τους αυτης της φαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γαμω την μανα σου την πουτανα!!καργιολη βλαχε κ την γαμημενη την οικογενεια σου....μουνοπανο ελα να με βρεις καργιολη να σου γαμισω κ την μανα ξανα!κ εσενα μαζι!!!!!ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΝΤΑ Κ ΤΑ ΣΧΟΙΝΑ!!!!!!!!!κ να τον ΓΑΜΙΣΟΥΝΕ το μουνοπανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πού τάχωσες καί γιά μένα, νά τόν πιάσουν καί νά τόν σαπίσουν τόν αλήτη.

      Διαγραφή
  17. 1:24.Γιατι βλαχε???Επειδή είναι ορεστιαδα?Ελα μπασταρδο να δεις πως γαμανε οι βλαχοι κατι κουνιστα παιδακια σαν και σενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι σάν καί σένα γ........δες, δήθεν, ξεσπούν τή λύσσα τους στά ζώα επειδή κάτι τούς φταίει αλλά δέν ξέρουν τί, ξέρω εγώ όμως, μολύνετε τή πόλη σας, τήν ύπαρξή σας καί όλη τήν υπόλοιπη κοινωνία, φρικιά.

      Διαγραφή
    2. morgana Αι στο διαολο βλαμμενη που πετάχτηκες σαν την πουτσα.Που θα μου πεις εμενα για ζωα .ΚΟΛΟΑΘΗΝΑΙΑ μονο στον υπολογιστη σου τα βλέπεις.

      Διαγραφή
    3. Βλαχεε τράβα γαμήσου! Άντε πήδα κάνα πρόβατο γιατί μόνο αυτό ξέρεις να κάνεις αστοιχείωτε! Άλλο είναι το θέμα και εσύ γαμάς την συζήτηση! Για αυτό θα παραμείνεις βλάχος για μια χώρο!

      Διαγραφή
    4. Και προβατο και σενα και την μανουλα σου αμα λαχει την πηδαω γιατι αυτό μονο ξερω να κανω!Αυτο είναι το θεμα,μπασταρδακι!ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΟ?????ΧΑΧΑΧΑ ΖΩΟΝ

      Διαγραφή
    5. βλεπεις αθρο για το κτηνος που εκανε τετοιο πραγμα και το μονο που εχεις να σχολιασεις ειναι αυτο? Μετα σε πειραζει το τι λενε

      Διαγραφή
  18. Καλησπέρα σε όλους!Βγήκαν οι ακτινογραφίες κ ευτυχώς δεν υπάρχει σπάσιμο ούτε στη σπονδυλική στήλη ούτε στη λεκάνη.Ωστόσο υπάρχει παραλυσία από τη μέση κ κάτω κ γι αυτό έχει κ ακράτεια.Θα μας ενημερώσει ο γιατρός για το τι θα γίνει περαιτέρω..Τα μέχρι στιγμής έξοδα έχουν καλυφθεί από εμάς κ σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει.Η σκυλίτσα είναι 1,5 χρονών.Τσιπάκι δεν έχει.Φιλοξενείται από τον άνθρωπο που τη βρήκε, ο οποίος κ την ονόμασε Ιουλία.Είναι αξιολάτρευτη σκυλίτσα..Επίσης, οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη είναι σε εξέλιξη κ όσο είναι δυνατό δε θα σταματήσουμε αν δε βρεθεί..Θα σας ενημερώνουμε..Είναι πολύ συγκινητικό το ενδιαφέρον σας, σας ευχαριστούμε κ πάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χάρηκα για την Ιουλία εύχομαι να πάνε καλύτερα τα πράγματα για εκείνη Τιμωρία στο κτήνος που το έκανε την χειρότερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπάνθρωποι και ανθρωπόμορφα τέρατα είναι τόσο πλλά που καθημερινά γίνονται παρόμοια ακατονόμαστα περιστατικά. Όμως κανείς από αυτά τα υποκείμενα δεν έχει πληρώσει για τις αποτρόπαιες πραξεις του. Κάτι δεν πρέπει να γίνει..... επιτέλους από όλους μας;;;;;; y.y.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου ο άνθρωπος δεν έχει εξελιχθεί και τα ζώα είναι αυτά που κυριαρχούν στον πλανήτη μας, ένας σκύλος θα σε σαπίσει στο ξύλο, θα σε διπλώσει στα δύο και θα σε πετάξει στα σκουπίδια!!!! Μα τι λέω... Ένας σκύλος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό! Όσο άθλιος κι αν είσαι, όσο κι αν σου αξίζει η χειρότερη μοίρα!!! Εύχομαι να πεθάνεις με τον πιο αργό και τον πιο βασανιστικό θάνατο!!!! Και εσύ και η οικογένειά σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να έχει όλα τα καλά του θεού ο άνθρωπος που έσωσε το σκυλάκι και το σκυλάκι να έχει όλη την αγάπη και τη ζεστασιά.Δεν αντέχω άλλο να βλέπω με πιάνει απίστευτη οργή και πονάει η ψυχή μου.Αυτός που έκανε κάτι τέτοιο είναι δημόσιος κινδυνος, όπως κάτι άλλοι διεστραμένοι. Πρέπει. η τιμωρία για κακοποίηση ζώου για να γίνει ποιό αυστηρη γιατί αν τη δικαιοσύνη δεν την ενδιαφέρουν τόσο τα ζώα να σκεφτεί τη λέει η κοινή λογική αυριο μεθάυριο μπορεί να το κάνει σε παιδί οποιοδ'ηποτε παιδι.Προσωπικά και θανατική ποινή λίγο του είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να έχει όλα τα καλά του θεού ο άνθρωπος που έσωσε το σκυλάκι και το σκυλάκι να έχει όλη την αγάπη και τη ζεστασιά.Δεν αντέχω άλλο να βλέπω με πιάνει απίστευτη οργή και πονάει η ψυχή μου.Αυτός που έκανε κάτι τέτοιο είναι δημόσιος κινδυνος, όπως κάτι άλλοι διεστραμένοι. Πρέπει. η τιμωρία για κακοποίηση ζώου για να γίνει ποιό αυστηρη γιατί αν τη δικαιοσύνη δεν την ενδιαφέρουν τόσο τα ζώα να σκεφτεί τη λέει η κοινή λογική αυριο μεθάυριο μπορεί να το κάνει σε παιδί οποιοδ'ηποτε παιδι.Προσωπικά και θανατική ποινή λίγο του είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. για το κτηνος δεν θα πω τπτ...θα το βρει αυτο που του αξιζει.....
    στον ανθρωπο που εσωσε την πανεμορφη σκυλιτσα ευχομαι ολοψυχα το καλο που εκανε να το βρει 100000000 φορες παραπανω.....του αξιζουν παρα πολλα μπραβο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο φονιάς είναι το ίδιο επικίνδυνος για ότι κυκλοφορεί!
    Είτε λέγεται ζώο, είτε άνθρωπος.
    Δεν θα διστάσει να κακοποιήσει έναν συνάνθρωπο που "θα του την σπάσει", όπως κακοποίησε το σκυλί.
    Ας ελπίσουμε να βρεθεί και να δικαστεί (όπως ακριβώς ορίζει στην Ελλάδα ο νόμος υπερ των ζώων)
    "Αναγκαζόμαστε να μεταμορφωνόμαστε κι εμείς σε θηρία, όταν αντικρίζουμε αυτή τη φρικαλεότητα και η πρώτη σκέψη είναι ΚΡΕΜΑΛΑ στο δίποδο τέρας...όμως αυτό δεν λύνει το πρόβλημα, παρα μας εντάσσει στην ίδια κατηγορία με τους δολοφόνους...ας είναι λοιπόν ο νόμος αυτός που θα τιμωρήσει τον ένοχο...ψυχραιμία, οι σκέψεις για "Λαϊκό Δικαστήριο" δεν βοηθούν, όσο "ελκυστικές" και αν είναι...!!!
    ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ ,, ΑΛΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.. ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΗΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να σας πώ την αλήθεια, αν ήμουν μόνη το βράδυ και άκουγα κάτι απτα σκουπίδια θα φοβόμουν να πάω να δώ τι τρέχει, Ένα μεγάλο Μπράβο στον άνθρωπο που τόλμησε ό,τι δεν τολμάμε εμείς!!!

    Τι έκανε πια αυτός ο σκυλάκος για να καταδικαστεί απο ανθρώπινο χέρι να ζεί σε αυτήν την κατάσταση ή να μην ζεί καθόλου;;;;

    Και τέλος νιώθω την ανάγκη να πώ κάτι εδώ και καιρό που διαβάζω άρθρα σας.
    Στο χωριό μου , το σπίτι μας είναι κοντά σε μαντριά με πρόβατα και κοτέτσια..
    Δεν θα ξεχάσω λοιπόν τον βοσκό της περιοχής που σκότωσε εν ψυχρώ τον πανέμορφο άσπρο σκυλάκο (τσομπανόσκυλο),επειδή παίζοντας με τις κότες τις πέθανε πανάθεμάτον.. ο οποίος όποτε έπαιρνε άδεια απτο μαντρί ερχόταν στην αυλή μου και παίζαμε με τις ώρες...
    Αυτός ο άνθρωπος θεωρείται απτους συγχωριανούς του , καλοκάγαθος, αγαπητός και μην πω τι άλλο.. τον μίσησα για πάντα και δεν γουστάρω ούτε καλημέρα μαζί του!!!

    Αυτά για να καταλάβετε οτι ζουν ανάμεσα μας και χαμπάρι δεν έχουμε!!

    Καλή σας νύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όλοι όσοι βασανίζουν ζώα,επιστημονικά αποδεδειγμένα είναι ψυχικά διεστραμμένοι και επικίνδυνοι για την κοινωνία.Δεν πρέπει να φοβόμαστε να τους καταγγείλουμε! Ευχαριστώ τον κύριο που το έσωσε,κάθε ευτυχία του εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld