Τριήμερο Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το ΖΩ.ΣΥ.ΠΕ.



Για τριτη συνεχομενη χρονια ο Ζωοφιλικος Συλλογος Περαματος και οι εθελοντες του σας προσκαλουν στο Χριστουγεννιατικο bazaar που θα πραγματοποιησει στις 20-21-22 Δεκεμβριου στην οδό Χορμοβιτου και Καλοκαιρινου (πλησιον πλατειας Λαου) στο Κερατσινι.
 
Ελατε να γνωριστουμε απο κοντα να σας ενημερωσουμε για το εργο μας και βεβαια να ψωνισετε τα χριστουγεννιατικα δωρακια σας σε πολυ χαμηλες τιμες.
 
Σκοπος του bazaar maς να μαζευτουν εσοδα ωστε να μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε στα καθημερινα εξοδα που αντιμετωπιζουμε για την φροντιδα των τετραποδων φιλων μας που φιλοξενουμε στην Στεγη Περαματος συν των εκτατων περιστατικων που καλουμαστε να αντιμετωπισουμε καθημερινα αλλα και να γνωριστουμε, να μαθετε για το εργο μας και να περασουμε ομορφες στιγμες.
 
Αν θελετε να βοηθησετε και εσεις στην προσπαθεια αυτη μπορειτε να προσφερετε ειδη για το bazaar μας ή καποιου ειδους υπηρεσια (εθελοντικη βοηθεια στο στησιμο του) καθε προσφορα σας ειναι πολυτιμη.
 
Στο bazaar mας θα βρειτε: χειροποιητα κουλουρακια και γλυκα χριστουγεννιατικα ειδη βιβλια, cd ειδη σπιτιου ρουχα και αξεσουαρ ειδη για τους τετραποδους φιλους μας χειροποιητες δημιουργιες απο τους εθελοντες μας και φυσικα τα ειδη του ΖΩ.ΣΥ.ΠΕ
   
Σας περιμενουμε ολους μαζι με τους τετραποδους φιλους σας. θα εχετε την δυνατοτητα να δειτε απο κοντα καποια απο τα ζωακια που φιλοξενουμε τα οποια δινονται για υιοθεσια (σκυλακια-γατακια),


Για πληροφοριες 6945367391 Μαρθα

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld