Ποιος τυχερός θα υιοθετήσει την Δάφνη (ημίαιμο γιορκσάιρ);



Η Δαφνη ειναι ενα μικροσωμο ημιαιμο Yorkshire Terrier - Γιορκσαιρ 5.5 - 6 ετων. Βρεθηκε παρατημενη, γεματη με ανοιχτες πληγες στο μικροσωμο κορμακι της, πονουσε οικτρα και εκλαιγε πριν την ακουμπησεις. Μεσα σε ολα ηταν αστειρωτη και ειχε εναν ογκο στο στηθακι της ο οποιος πονουσε. Περασε ασχημα, μαθαμε οτι τη διωξανε, την κλωτσησανε, την τρομαξανε! 
Παρολαυτα η Δαφνουλα επεζησε γιατι βρεθηκε απο φιλοζωο ατομο που την περιμαζεψε! Περασε 2 επεμβασεις -στειρωση και αφαιρεση ογκου-και πλεον ειναι υγειης, χωρις πληγες στο κορμακι της να μαρτυρουν οσα περασε! Ειναι ενα υγειες σκυλακι πια που το μονο που χρειαζεται ειναι να παιρνει τα χαπακια της για να διατηρειται ακομα πιο υγειης! 
Φιλοξενείται προσωρινά σε μπαλκόνι αλλά είναι επείγουσα αναγκη να βρεθει σπίτι. Είναι μόλις 6 κιλά και τρέμει από το κρύο.
Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι κάποιον που θα της χαρισει τη ζωη που δεν εζησε! Ειναι εμβολιασμενη, εχει τσιπακι, ειναι συντροφικη, ξερει απο λουρακι για να βγαινει τη βολτιτσα της. Τα παει καλα με αλλα σκυλακια. Μεγαλωνει και το αξιζει να βρει μια οικογενεια να την αγκαλιασει και να ζησει ασφαλης για τα υπολοιπα χρονια της ζωουλας της! Δεν ειναι φοβικη! Προσαρμοζεται ευκολα!
Αριθμός τσιπ: 977200007352134

Επικοινωνια: 6942712166 ή στο Φβ.

Θεσσαλονίκη

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld