Δείτε την νέα διαφήμιση της Coca-Cola για τα αδέσποτα ζώα!


Η Coca-Cola είναι μια εταιρεία που έχει συνηθίσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις διαφημίσεις της, να μας προβληματίζει και να μας συγκινεί. Το νέο της σποτάκι που έκανε την εμφάνιση του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες εδώ και λίγες μέρες, έχει ως μήνυμα ''Φροντίζω αδέσποτα ζωάκια''.


Παρουσιάζει μια αληθινή ιστορία για έναν καλύτερο κόσμο...έναν κόσμο χωρίς αδέσποτα. Πρωταγωνίστρια της διαφήμισης η Σοφία, που δίνει χρόνο, χρήμα και ψυχή για να σώσει όποια ζωή βρίσκεται στον δρόμο της.

'' Η φιλοζωία είναι αγάπη για τη ζωή. Βοηθώντας τα αδέσποτα προσφέρω ό, τι μπορώ για να σώσω μια ψυχή και να δώσω ελπίδα για ζωή. Τι κερδίζω από αυτό; Το να δω ένα πρώην αδέσποτο ευτυχισμένο σε μία οικογένεια που το αγαπάει ''. 

Δείτε το βίντεο

 


3 σχόλια:

  1. Συγγνώμη αλλά δεν είμαι καθόλου υπέρ της coca-cola ότι και να κάνει. Η μεγάλη αυτή εταιρεία μαζί με την Nestle έχουν ιδιωτικοποιήσει το νερό στην Αφρική, και το πουλάνε πανάκριβα σε περίπτερα ενώ ο κόσμος πεθαίνει από την έλλειψή του... Οι διαφημίσεις λοιπόν της Coca-cola, που θέλει να παρουσιάζεται ως "πονόψυχη' έχουν πάψει από καιρό να με συγκινούν... Ελπίζω έστω και ένας ακόμη που θα δει αυτό το σχόλιο να σταματήσει να αγοράζει από τις 2 αυτές εταιρείες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά τα όσα είπατε Κα Αρμένη,αλλά ο σκοπός του βίντεο και του dogworld είναι να βοηθάμε με όποιο τρόπο μπορούμε τις ψυχές αυτές ανάμεσά μας που μόνο εμάς έχουν.Το ότι η coca cola είναι απο πίσω σαν σπόνσορας και το παίζει πονόψυχη,ποσώς με ενδιαφέρει.Καλώς και το αναφέρατε βέβαια,μην νομίζουν οτι τα χάφτουμε κιόλας,αλλά ας επικεντρωθούμε στον αληθινό σκοπό αυτής της ιστοσελίδας γράφοντας παράλληλα,ιδεές,προτάσεις,σχέδια που θα χρησημεύσουν για την ζωή που αξίζουν τα ζώα στη χώρα μας.Με κάθε εκτίμηση,Νίκος Αθανασιάδης

      Διαγραφή
  2. Φίλε Νίκο, δεν μπορείς ομως να το βλέπεις, να το ακούς, και να μην σε ενδιαφέρει γιατί και εμείς έχουμε σκυλιά και αγαπάμε-βοηθάμε τα αδέσποτα αλλα η εταιρία η οποία "σπονσοράρει" το όλο θέμα είναι αυτή η οποία μας άφησε και εμάς στο δρόμο σαν να ήμασταν σκυλία που δεν τα ήθελε πια.
    http://chronico-apergias.blogspot.gr/
    Χρονικό απεργίας στην Coca Cola 3 E Θεσσαλονίκης Παρακολουθήστε το καθημερινό χρονικό του απεργιακού αγώνα των εργαζομένων στην Coca Cola 3 E Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld