Βόρεια Εύβοια: Στον εισαγγελέα οδηγός IX που σκότωσε ακαριαία δεσποζόμενο σκύλο


Ασυνείδητος οδηγός έχοντας αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα μέσα σε κατοικημένη περιοχή, στον επαρχιακό δρόμο Ιστιαίας - Βουτά (Βόρεια Εύβοια) παρέσυρε δεσποζόμενη σκυλίτσα σκοτώνοντάς την ακαριαία.


Ο οδηγός εγκατέλειψε αιμόφυρτο το ζώο στην άσφαλτο. Παρούσα στο θλιβερό αυτό περιστατικό ήταν η Νάνσυ εθελόντρια του Φιλοζωικού Σωματείου Βόρειας Εύβοιας «Ήρα», η οποία για μεγάλο χρονικό διάστημα φρόντιζε με αγάπη την άτυχη Μάγκι.


Παρά το μεγάλο σοκ που δέχτηκε η κοπέλα κατάφερε και σημείωσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου και ευθύς αμέσως σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σωματείο κάλεσαν την Αστυνομία για αυτοψία και κατατέθηκε μήνυση στο Α.Τ. Ιστιαίας.


Μετά από πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια του Φιλοζωικού Σωματείου ο δολοφόνος οδηγός από το διοικητικό πρόστιμο που του επεβλήθη αρχικά (300 ευρώ) θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο και ο «μάγκας» θα πάει στον εισαγγελέα.

Είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό καθώς δεν πρόκειται για τραυματισμό ζώου αλλά για βίαιο θάνατο.




Καλό Ταξίδι στη Μάγκι

Η Μάγκι «έφυγε» αναπάντεχα από τη ζωή το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. Η ιστορία της είναι πολύ συγκινητική και πάνω που βρήκε την ευτυχία ταξίδεψε στην αγκαλιά των αγγέλων.


Ήταν ένα αδέσποτο σκυλάκι, εγκαταλελειμμένο από κυνηγό. Όταν την βρήκε η εθελόντρια του Φιλοζωικού Σωματείου Βόρειας Εύβοιας «Ήρα», είδε ένα ζώο πολύ φοβισμένο το οποίο
εξοικειώθηκε ξανά με τους ανθρώπους μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα . Τους τελευταίους της μήνες έζησε μια ήρεμη και ελεύθερη ζωή, ένιωσε ευτυχισμένη, βρέθηκε σε ζεστές αγκαλιές μέχρι την στιγμή εκείνη που το λευκό τζιπ έπεσε πάνω της με δύναμη.

Τα αποχαιρετιστήρια λόγια της Νάνσυς στη Μάγκι είναι συγκινητικά:

«Καλό ταξίδι ψυχή μου, θα σε θυμάμαι για πάντα έτσι όπως έτρεχες, όταν με έβλεπες και πηδούσες πάνω μου για να με αγκαλιάσεις…».


eleutherifoni.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Εάν τον ειχε σύρει σε Προκαταρκτικές ένας συγγενής του πρωτα για κακομεταχείριση και απειλές ..ο Ενσαρκωμένος Διάβολος θα σκεφτόταν πρωτα την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ..μη χάσει!!

    ΚΡΕΜΑΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥ ΘΥΝΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ !!ΚΥΝΗΓΟ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑΤ Ι;;;;;;Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΕΝΑΝ ΑΦΟΥ ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΚΑΙ πρωτος ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ!! ΑΡΑ ΘΑΜΑΙ ΟΥΦΟ !!!!Η ΜΟΝΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ;; !! ΑΛΛΟΣ ..ΚΑΝΕΙΣ;! ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ;;;;;;;;;ΑΡΑ ΓΙΑ ΑΨΥΧΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ!!!Στη Τηλεόραση ..το φώναζα απο το 1990 αλλά τα Σωματεια τι κάνουν; Οι 'φιλόζωοι' τι κάνουν ;Αν ειναι γνωστός ,φιλος.εξάδελφος,συγχωριανός,ψηφοφόρος ..ΑΣΤΟΝ! Εγώ η Αμοιρη και ΜΟΝΑΧΗ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ!!(ΠΑ-ΤΕΡΑ,ΑΣΤΥΝ.ΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΕΞΑΔΕΛΦΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ (και για βελανιδιές ΜΝΗΜΕΙΑ!)..Μεχρι που μούκαψαν και ελαιώνα που αγόρασα απο 'ΜΑΝΑ ''ΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;!!! ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑς ΣΤΗ ΓΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ LIKE!!

    ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ POGROM EΞΟΝΤΩΣΗΣ ΟΙ ΟΤΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ..κ.α ...εγώ τολεγα στη Τηλεόραση απο το 1990 ΠΟΥ 22,ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΔΡΧ ΓΙΑ ΖΩΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ !..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ μίλησα που εγκατέλειψε τα Ιπποειδή οταν έφτασαν τ αυτοκίνητα! Το γνωρίζετε ότι δεν λειτουργει κανένα γραφειο στο Υπουργειο; Ολο το καλοκαίρι προσπαθούσα ..οταν ο γιατρος και η ΜΆΡΘΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ Μ EΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ! ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ..ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΨΥΓΕΙΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!!κι αν δε έστελναν ΑΝΑΦΟΡΑ στον Υπουργό ....ουδείς θα ενδιαφερόταν ..Με διπλή αναφορά κι ας ειχα μηνύσει εξάδελφο επεστράφη ο Ετοιμοθάνατος κυνηγίου μετά 13 μήνες κλάπηκε και απο τον ιδιο ΚΥΝΗΓΟ!! Ποσες ΝΥΧΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΑΝΩ; ΡΩΤΗΣΑΤΕ ;;; ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ε Π Η Λ Υ Σ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ!!! ..ΕΙΜΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld