Εργαζόμενος σε καταφύγιο ζώων πέταξε σκύλο στα σκουπίδια!


Ένας εργαζόμενος σε καταφύγιο ζώων στην Νέα Υόρκη συνελήφθη γιατί πέταξε έναν σκύλο σε κάδο σκουπιδιών. Ο 30 χρονος άνδρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακοποίηση και εγκατάλειψη δύο σκύλων. 

Σύμφωνα με τις αρχές, μια γυναίκα του έδωσε 500 δολάρια προκειμένου να πάρει τα σκυλιά της στο καταφύγιο, επειδή δεν ήταν σε θέση να τα φροντίσει άλλο. Οι εισαγγελείς αναφέρουν ότι το πρώτο σκυλί, ένα κανίς που ονομάζεται Bailey, πετάχθηκε στο δρόμο και δεν έχει βρεθεί. Το δεύτερο σκυλί, ένα λάσα άπσο που πλέον ονομάζεται Miracle, πετάχθηκε σε ένα κάδο κοντά σε ένα βενζινάδικο στις 23 Δεκεμβρίου.  


Την επόμενη ημέρας, Παραμονή Χριστουγέννων, ένας άστεγος άνθρωπος βρήκε τυχαία το σκυλί που είχε καταφέρει να βγει από την πλαστική σακούλα που το είχε κλείσει.
 

''Απλά έτυχε να κοιτάξω προς εκείνη την μεριά και είδα  ένα πρόσωπο να με κοιτάζει. Τότε σκέφτηκα, ποιος στο καλό μπόρεσε να αφήσει ένα ζώο εκεί μέσα; '', αναφέρει ο άνθρωπος. 


Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει την ιδιοκτήτρια του σκύλου από το μικροτσίπ. Έτσι έγινε γνωστό πως η γυναίκα, επειδή δεν μπορούσε να φροντίσει άλλο τα δύο κατοικίδια ζώα της, κατέβαλε χρήματα στον 30 χρονο που προσφέρθηκε να αναλάβει τα σκυλιά.

Εκπρόσωπος του καταφυγίου δήλωσε πως ο 30χρονος απολύθηκε από το καταφύγιο ζώων.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld