Προσοχή! Ο μπόγιας βγήκε παγανιά στην Βέροια!ΠΡΟΣΟΧΗ, Ο «ΜΠΟΓΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

Οι φόβοι μας για «λύσεις» τύπου Ρουμανίας φαίνεται να επαληθεύονται, αρχής γενομένης από την Βέροια, όπου αποφασίσθηκε - με το αιτιολογικό τα κρούσματα λύσσας σε περιοχές της Μακεδονίας - να προχωρήσει ο δήμος Βέροιας, με αφορμή έγγραφο του Υπουργείου Υγείας για λήψη μέτρων, σε άμεση περισυλλογή ΟΛΩΝ των αδέσποτων της πόλης.

Ο «μπόγιας» βγαίνει και πάλι στους δρόμους, σε λίγο δε για να συμπληρωθεί το πάζλ όπου ναναι θα δούμε και τη μαϊμού με τον γύφτο.

Στο ίδιο έγγραφο του Υπουργείου, υπογραμμένο από την κ. Μακρή, αναφέρεται ότι «….. επί συμπτωμάτων λύσσας να διενεργείται ευθανασία (του ζώου) και αποστολή σε ΚΚΙΑ Αθήνα.."

Ποιά θα είναι αυτά τα συμπτώματα κ. Μακρή που θα επιτρέπει στις υπηρεσίας να τα ευθανατώνουν?

Σε ποιον αιώνα βρισκόμαστε ?

Στην εποχή του Καιάδα, του μεσαίωνα ή και στην σημερινή εποχή , που όλα τα έχουμε δει από τους κυβερνώντες.

Και τέλος πάντων πια είστε εσείς που αποφασίζετε και διατάσσετε χωρίς να λαμβάνονται υπ όψιν οι διατάξεις της σχετικής ΚΥΑ ,για την επιτήρηση της λύσσας που καθορίζει σαφέστατα την πορεία κάθε ζώου;

Κύριε Υπουργέ δηλώσατε στην Ομοσπονδία μας , ότι όσο είσαστε εσείς στο τιμόνι του Υπουργείου δεν θα έχουμε εξελίξεις τύπου Ρουμανίας.

Δυστυχώς βλέπουμε να γίνεται η αρχή και περιμένουμε από το Υπουργείο να σταματήσει την καθόλα παράνομη και χωρίς λόγο περισυλλογή τόσων ζώων.

Περισυλλέξτε αν θέλετε τις αρχές , δημοτικές και κτηνιατρικές ,που εδώ και τόσους μήνες δεν έχουν κάνει τους απαραίτητους εμβολιασμούς των αδέσποτων, ώστε το λιγότερο να μην « πάνε στράφι » τα εκατομμύρια που εισέπραξαν οι πολυεθνικές των κτηνιατρικών φαρμάκων

 

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Φώτο αρχείου

1 σχόλιο:

  1. επειδη ζω κοντα στη Βεροια , εχω να πω τουτο: οι ανθρωποι εκει ενδιαφερονται μονο για το χρημα !! δεν τους ενδιαφερουν οι ψυχες .. ειναι υλιστες ! εχει ξαναγινει στο παρελθον αλλωστε ... ντροπη και μονο ντροπη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld