Η ιστορία ενός pitbull που έχασε τα δύο του πόδια, αλλά κέρδισε το σπίτι των ονείρων του


Το σημερινό μας θαύμα ακούει στο όνομα Fifty και αφορά ένα πίτμπουλ που έχασε τα δύο του πόδια, αλλά κέρδισε το σπίτι των ονείρων του.

Ο Fifty είχε κατά λάθος πυροβοληθεί από έναν αστυνομικό κατά την διάρκεια μιας αντιπαράθεσης. Οι τραυματισμοί ήταν τόσο σοβαροί ώστε, παρά τις προσπάθειες, τα δύο δεξιά πόδια του σκύλου έπρεπε να ακρωτηριαστούν.



Όμως τα σκυλιά είναι εκπληκτικά προσαρμόσιμα και έτσι ο Fifty μπορεί να είχε μόνο δύο άκρα αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν και τόσο άσχημα. Υπήρχε όμως ένα δεύτερο εμπόδιο που δεν μπορούσε να πολεμήσει. Ποιο ήταν αυτό; Το στερεότυπο της συγκεκριμένης φυλής.  

Η οικογένειά του απευθύνθηκε στο καταφύγιο όταν, μετά την απώλεια του σπιτιού τους, προσπάθησαν να βρουν νέο σπίτι. Αιτία ήταν ότι κανείς δεν τους νοίκιαζε ένα σπίτι λόγω ότι ο Fifty ήταν pit bull. Έτσι, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια δύσκολη απόφαση: είτε να μείνουν άστεγοι ή να παραδώσουν τον Fifty στο καταφύγιο ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να βρει ένα καλύτερο μέλλον. Επέλεξαν να κάνουν το δεύτερο..


Ένα σκυλί με ειδικές ανάγκες αντιμετωπίζεται τρομακτικά σε ένα καταφύγιο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πίτμπουλ. Ωστόσο, οι ειδικές ανάγκες του Fifty, τον έκαναν να ξεχωρίσει και τελικά κατάφερε να βρει το παντοτινό του σπίτι.


1 σχόλιο:

  1. Γιατι δεν του προσφερε σπιτι και οικογενεια αυτος που του στερησε τα ποδια του "κατα λαθος"?? Αλλα ετσι ειναι.. Οι ευθυνες επιλεκτικα,μονο οποτε μας βολευει!!! Θα θελει να λεγεται και αντρας φανταζομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld