Λιτόχωρο Κατερίνης: Η Πυροσβεστική Υπηρεσία διέσωσε σκύλο από χαράδρα


Σε βαθιά χαράδρα έπεσε σκυλάκος στο Λιτόχωρο Κατερίνης και εδώ και τρεις μέρες τον άκουγε κυρία που μένει κοντά να κλαίει. Τον αναζήτησε και κατάλαβε ότι το κλάμα έρχεται από τη χαράδρα. 


Τηλεφώνησε στον Δήμο Λιτοχώρου όπου της είπαν ότι δεν υπάρχει κάποια υπηρεσία που να ασχολείται με τα αδέσποτα. Πράγμα που όλοι ξέρουμε ότι δεν ισχύει γιατί σύμφωνα με τον νόμο 4039/2012 τα αδέσποτα είναι στην ευθύνη του κάθε Δήμου. Πρέπει να σας πληροφορήσουμε ακόμα ότι πολλές φορές έγιναν συστάσεις από το σωματείο μας στον Δήμο Λιτοχώρου να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στα ζώα αλλά έδειξε μεγάλη αδιαφορία. 

Η κυρία λοιπόν απευθύνθηκε στην αστυνομία οι οποίοι δεν ήθελαν να ασχοληθούν με το θέμα, αλλά έδωσαν τουλάχιστον το τηλέφωνο του Αντιπροέδρου του σωματείου μας και έτσι επικοινώνησε μαζί του. Ο αντιπρόεδρος μίλησε με την πυροσβεστική υπηρεσία που με πολύ μεγάλη προθυμία έσπευσαν στο σημείο να βοηθήσουν το ζώο. Η κυρία μας πληροφόρησε ακόμα ότι ήταν μια πολύ επικίνδυνη επιχείρηση αυτή της πυροσβεστικής, κατέβηκαν με σκοινιά στο σημείο τον έψαξαν και τελικά τον απεγκλώβισαν.

Χίλια μπράβο στους Πυροσβέστες Λιτοχωρίου! Να ευχαριστήσουμε πολύ την κυρία Αυγή Χριστίδου που δεν αδιαφόρησε και επέμενε να σώσει το ζώο και τον κτηνίατρο κ.Πουρλιώτη που και εκείνος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρων και κράτησε το σκυλάκι στο ιατρείο του για παρακολούθηση, παρ' όλο που είναι καλά στην υγεία του.

Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης '' Ο Άργος''

1 σχόλιο:

  1. αξίζει να σημειωθεί ότι μιλάμε για το φιλοζωικό σωματείο ΑΡΓΟΣ όπως επίσης και για τον αντιπρόεδρο του εν λόγο σωματείου κυρίου Νκήτα Κανταρτζή οποίος εδώ και χρόνια δίνει αγώνα για τα αδέσποτά της Κατερίνης και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld