Φιλοζωική εκστρατεία ''Ποτίστρα - Summer 2014'' από το StrayCare.gr


Η StrayCare.gr ''Αδέσποτη Φροντίδα'' καλεί εσάς και τους φίλους σας να γίνετε τρανοί εθελοντές της από εκεί που είστε...


Τώρα στη καρδιά του καλοκαιριού εγκαινιάζει την πιο φιλοζωική πανελλαδική "εξέγερση" που έγινε ποτέ....Το ''Ποτίστρα - Summer 2014'' !


Δες πως....


ΒΗΜΑ 1: Βάλε κι εσύ ένα-δυο κουβαδ'aκια-μπoλάκια με νερό και τροφή έξω από το σπίτι σου και ανανέωνε τα κάθε μέρα. Δen έχει σημασία αν έχεις αδέσποτα στην γειτονιά σου. Σίγουρα το μπολ σου θα ξεδιψάσει κάποιο πουλί-γάτα-σκύλο και χωρίς να το δεις.

ΒΗΜΑ 2: Βγάλτa μια ωραία φωτογραφία.

ΒΗΜΑ 3: Στείλετη μας μέσω inbox στην σελίδα μας StrayCare.gr Αδέσποτη Φροντίδα για να μπει στο άλμπουμ μας με τίτλο ''ΠΟΤΙΣΤΡΑ-SUMMER 2014''.

Μην ξεχάσεις να μας γράψεις το όνομά του facebook σου και την περιοχή/νομό που βρίσκεσαι. Π.χ. φώτο + Maria Papageorgakopoulou - Ηράκλειο/Κρήτης.


ΒΗΜΑ 4: Κοινοποίησε το άλμπουμ μας και κινητοποίησε φίλους και γνωστούς σου να πράξουν το ίδιο.

Πάμε δυνατά για να μην διψάσει κανένα αδέσποτο φέτος στην Ελλάδα!


Αν θέλεις εκτύπωσε σε έντυπο την αφίσα μας με την Νομοθεσία που προβλέπεται για την κίνηση σου αυτή εδώ.


Το γεγονός αυτό θα "τρέχει" για τους μήνες Ιούλιο -Αύγουστο.Τέλος του Αυγούστου αν η φώτο με τη ποτίστρα σου έχει τα περισσότερα likes, θα παραλάβεις ένα ευχαριστήριο δώρο, μια μπλούζα staycare.gr ποτίστρα - summer 2014!!!!


Πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον, προς τα ζώα και τους συμπολίτες μας, αλλά με αμέριστη αγάπη για τα ζωάκια που θα βρίσκονται στο δρόμο και αυτό το καλοκαίρι!


Όλοι μαζί μπορούμε!

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld