Αχ. Μπέος: «Ο Βόλος θα καθαρίσει από τα αδέσποτα - Οι Φιλοζωικές είναι για γέλια και για κλάματα»


Στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καρντάσιανς» βρέθηκε ο Αχιλλέας Μπέος χθες το βράδυ.

Η Μαρία Μπεκατώρου γνωστή για την ευαισθησία της προς τα ζώα, δεν δίστασε να ρωτήσει τον Δήμαρχο του Βόλου σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην παραλία, όταν ο Δήμαρχος μαζί με ειδικό “εκπαιδευτή” επιδόθηκαν στην περισυλλογή αδέσποτων σκύλων. Είχε μάλιστα πέσει άγριο ξύλο μεταξύ πολιτών και ''εκπαιδευτή'', ο οποίος κατηγορήθηκε πως κακοποίησε αδέσποτο στην προσπάθειά του να το πιάσει (Δείτε ΕΔΩ).


Ο κ. Μπέος απάντησε πως οι Φιλοζωικές Εταιρείες είναι για γέλια και για κλάματα και είναι σωματεία που έχουν συγκεκριμένο σκοπό. Όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής αντιπαρατέθηκαν και είπαν πως υπάρχουν σωματεία στην Αθήνα και στην Περιφέρεια που κάνουν πολύ ωραία δουλειά, ο Δήμαρχος απάντησε πως δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στην Αθήνα και στοχοποίησε το τοπικό σωματείο του Βόλου.

Συνέχισε αναφέροντας πως η απόφαση πάρθηκε έπειτα από επιστολές που έλαβε από την Ιερά Μητρόπολη και τον ίδιο τον Μητροπολίτη, από καταγγελίες πολιτών και περιστατικά που συνέβησαν στο νοσοκομείο Βόλου, κάνοντας λόγια για 30 - 40 περιστατικά εβδομαδιαίως επιθέσεων από αδέσποτα σκυλιά.

Δεν δίστασε να δηλώσει πως αγαπάει τα σκυλιά, όντας και ο ίδιος ιδιοκτήτης σκύλου. Αρνήθηκε τις κατηγορίες για κακοποίηση και έκανε λόγο περί σκοπιμότητας.

Απαντώντας στις κατηγορίες για ακαταλληλότητα του χώρου που σχεδιάζεται να μεταφερθούν τα αδέσποτα σκυλιά απάντησε: ''Τι θεωρείτε εσείς σωστό, ένα αδέσποτο σκυλί χωρίς νερό, χωρίς φαγητό, χωρίς ιατρική περίθαλψη να κυκλοφορεί ελεύθερα έξω από τα νοσοκομεία, έξω από τα δικαστικά μέγαρα και τις παιδικές χαρές ή να είναι μαντρωμένο κάπου και να του παρέχεις νερό, φαγητό και ιατρική περίθαλψη;


Ποιος κρίνει ότι ο χώρος δεν πληρεί τις προυποθέσεις; Εγώ προτείνω στις φιλοζωικές εταιρείες να πάμε σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο και αν τα σεντόνια δεν τους αρέσουν να τα αλλάξουμε. Δηλαδή όταν κοιμούνται στην άσφαλτο, είναι ατάιστα, χωρίς νερό και απεριποίητα είναι καλύτερος ο χώρος;''

Δήλωσε μάλιστα πως δεν θα δεχθεί να μιλήσει με τους φιλόζωους και ότι θα μαζέψει όλα τα αδέσποτα σκυλιά ως Δήμαρχος Βόλου και ως Δημοτική Αρχή, χωρίς να υπάρξει ίχνος κακοποίησης. Πρόσθεσε πως θα τα περιθάλψει, θα τα ταΐσει, θα τους δώσει νερό και ότι θα κριθεί από τον κόσμο του Βόλου και όχι από τις Φιλοζωικές.

''Ο Βόλος θα καθαρίσει από τα αδέσποτα. Είναι κωμωδία, βγαίνουν οι τουρίστες από το λιμάνι και τους επιτίθενται αγέλες από σκυλιά'', ανέφερε στο τέλος της συνέντευξης ο Δήμαρχος του Βόλου.


 Δείτε το απόσπασμα στο 27.50




 


7 σχόλια:

  1. άντε στο διάολο ρε λαμόγιο Πέο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει ηλεκτρονική διαμαρτυρία υπογράψτε
    http://www.thepetitionsite.com/248/466/003/dog-hell-to-be-created-for-volos-strays-by-the-new-mayor-of-volos-in-greece/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Βολος πρεπει να καθαρισει απο τον (Μ)Πεο και ολα τα ομοια του Πεη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld