Νέα Κτηνωδία: Τύφλωσαν σκυλίτσα και κρέμασαν τα κουταβάκια της


Νέα κτηνωδία σε βάρος μιας σκυλίτσας και των κουταβιών της σημειώθηκε χθες στην πόλη των Ιωαννίνων.

Όπως καταγγέλλει η Γιώτα Σ. ο δράστης ή οι δράστες τύφλωσαν μια σκύλα και απαγχόνισαν τα δύο κουταβάκια της.'' Το πιο βάρβαρο περιστατικό κακοποίησης στη τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων. Κοινοποιήστε και διαδώστε το περιστατικό για να μπορέσει να βρεθεί ο ένοχος, γιατί προφανώς πρόκειται για ψυχοπαθής ανθρώπους. Δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε σε τέτοιες κτηνωδίες. Πρέπει να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Έχει παραγίνει το κακό από τον άνθρωπο στα ζώα. Ντροπή!'', αναφέρει στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook η καταγγέλλουσα.


Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το ειδεχθές περιστατικό και την αναγκαιότητα να βρεθεί ο ένοχος. 


Συγκεκριμένα αναφέρει: ''Απάνθρωπη συμπεριφορά. Μόνο αποτροπιασμό μπορεί να νιώσει κανείς. Δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου πως μπορεί να βρεθεί ... "άνθρωπος" (!!!) να κάνει κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να καταβάλει κάθε προσπάθεια η αστυνομία να εντοπίσει τον ή τους δράστες. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να μένουν ατιμώρητες. Τελικά για μια ακόμη φορά αποδεικνύουμε ότι ο άνθρωπος μπορεί να γίνει το χειρότερο ζώο.''

 


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld