Tι μπορεί να βρει κανείς στην Ελλάδα του 2014 σε ύψος πάνω από 1.200 μέτρα;




 Σε υψόμετρο πάνω από 1.200 μέτρα μέσα στην ομίχλη και με θερμοκρασία 4 βαθμούς κελσίου οι εθελοντές της ομάδας StrayCare.gr εντόπισαν την Κυριακή 2/11 την σκυλίτσα της φωτογραφίας.

Η ταλιπωρημένη σκυλίτσα εγκαταλείφθηκε από κάποιο δίποδο κτήνος στο Αθλητικό Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας - Τρίκαλα Κορινθίας. Όπως αναφέρουν οι εθελοντές, είναι αδύνατον να έφυγε από χωριό για να έφτασε στο βουνό μιας και οι αποστάσεις είναι μεγάλες.

Η Molly, όπως ονομάστηκε, στάθηκε τυχερή καθώς οι εθελοντές έφτασαν στο σημείο προκειμένου να αναζητήσουν έναν άλλο σκυλάκο και έτσι την εντόπισαν να τρέμει από τον κρύο και την αδυναμία. Μάλιστα πεινούσε τόσο πολύ που δάγκωνε τα δάχτυλα των εθελοντών από την πείνα.
 



Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου της έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Βγήκε θετική στο καλαζάρ με τίτλο 1/800 (δεν είναι μεταδοτικό) αλλά ευτυχώς, τα νεφρά και το συκώτι της είναι μια χαρά. Το δέρμα της είναι σε αρκετά κακή κατάσταση, έχει πληγές και είναι "σκασμένο". Η αφυδάτωση ήταν σε μεγάλο βαθμό για αυτό χρειάζεται να νοσηλευτεί με ορό για λίγα βράδια. 

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την γλυκιά Molly να επικοινωνήσει στο e-mail infostraycare@gmail.com ή στο 6979522511 με την Μαρία Θεοδοσίου ή στο 6976134815 με την Δήμητρα.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld