Κορυδαλλός: Έκαψε τον σκύλο με καυστικό υγρό γιατί ενοχλούσε τις γάτες που τάιζε


Ακόμα ένα φρικτό περιστατικό κακοποίησης ζώου έφερε στο φως της δημοσιότητας το Φιλοζωϊκό Σωματείο Αδέσποτη Ελπίδα. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Μαυρούλα είναι ένα αδεσποτάκι στην περιοχή του Κορυδαλλού. Ήσυχη, γλυκιά, αθόρυβη, λίγο φοβική χωρίς ποτέ να ενοχλήσει κάποιον. Είχε τον δικό της άνθρωπο, την κυρία Κούλα που μαζί με την κυρία Φανή την φρόντιζαν τα τελευταία 2.5 χρόνια από τότε που η Μαυρούλα έγινε μαμά και την πήραν μαζί με τα μωρά της στον προαύλιο χώρο του μαγαζιού τους. Την στείρωσαν και την εμβολίασαν με δικά τους έξοδα και φυσικά δεν ήταν το μόνο αδέσποτο που φρόντιζαν και φροντίζουν. 



Τις ημέρες των εορτών κάποιος ''φιλόζωος'' θέλησε να της κάνει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο που ήταν ένα μπουκάλι καυστικό υγρό. Γυρνώντας λοιπόν από την απογευματινή τους βόλτα, ο ''φιλόζωος κύριος'' εμφανίστηκε μπροστά τους και άρχισε να βρίζει με χυδαίες εκφράσεις την κυρία Κούλα, επειδή όπως επανειλημμένα έλεγε ….. τα σκυλιά κατά την διάρκεια της βόλτας τους ''ενοχλούν'' τις αδέσποτες γάτες που ταΐζει. Θέλοντας λοιπόν να τους εκδικηθεί πέταξε κατά πάνω τους το καυστικό υγρό με αποτέλεσμα όμως αυτό να πέσει μόνο πάνω στην Μαυρούλα προκαλώντας της σοβαρότατα εγκαύματα. Μεταφέρθηκε στο ΔΙΚΕΠΑΖ σε κρίσιμη κατάσταση όπου νοσηλεύεται και θα παραμείνει εκεί για αρκετές ημέρες ακόμα. Παρά τον πόνο που νιώθει είναι όπως πάντα γλυκιά και ήσυχη και μόνο το τρέμουλο στο κορμάκι της και το λυπημένο βλέμμα της δείχνουν το πόσο πολύ πονάει.

Σύμφωνα με το σωματείο έχει γίνει μήνυση και αναμένεται η ολοκλήρωση της δικογραφίας για να οριστεί δικάσιμος. Η Αδέσποτη Ελπίδα απευθύνει έκκληση συμπαράστασης προς την κυρία Κούλα και δηλώνει πως θα είναι δίπλα της ώστε να τιμωρηθεί ο ''φιλόζωος κύριος''.



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld