Τρίπολη: Του δηλητηρίασε τα σκυλιά και τον σκότωσε


Ένας 55χρονος επιχειρηματίας κάτοικος Τρίπολης φέρεται να δολοφόνησε 42χρονο επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου της περιοχής επειδή, όπως ο ίδιος ομολόγησε, του είχε δηλητηριάσει τα σκυλιά.

Ο άτυχος επιχειρηματίας σύμφωνα με την ιστοσελίδα iefimerida.gr βρέθηκε νεκρός λίγο πριν από τις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο της Τρίπολης, και συγκεκριμένα επί της οδού Ουάσιγκτον 36, έξω από την είσοδο του γραφείου του.

Ο 42χρονος βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος από κάτοικο της περιοχής που μίλησε στους αστυνομικούς. Όπως εξήγησε, αρχικά δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και νόμιζε ότι πρόκειται για κάποιον μεθυσμένο ο οποίος έχει λιποθυμήσει στον δρόμο.

Όταν πλησίασε, διαπίστωσε πως ήταν ήδη νεκρός. Όπως εξηγεί, «το πτώμα ήταν μπρούμυτα, όταν το σηκώσαμε ήταν αγνώριστος, το πρόσωπό του ήταν μαυρισμένο με πολλά χτυπήματα και ένα αιμάτωμα. Δεν ήταν εύκολο να εξακριβώσεις το πρόσωπό του. Υπήρχε ίχνος αίματος από το σημείο που ακουμπούσε το πρόσωπό του στο δρόμο, ενώ αίματα υπήρχαν στον διάδρομο και στον τοίχο ακριβώς λίγο πριν πιάσει την πόρτα εξόδου από το γραφείο του».

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών κάνουν λόγο για δολοφονία με σφυρί.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld