Του συνέθλιψε το κρανίο με σφυρί αλλά το δικαστήριο τον αθώωσε!


Χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου εκδικάστηκε η υπόθεση του σκύλου, ο οποίος δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο πριν περίπου δύο μήνες. Ο δράστης του είχε πολτοποιήσει το κρανίο με σφυρί, προκαλώντας τον θάνατό του (Διαβάστε για την υπόθεση ΕΔΩ).

Δυστυχώς όπως ανακοίνωσε το Φιλοζωικό Σωματείο της Ρόδου ''Lucky Paws''που είχε αναλάβει την υπόθεση, ο δράστης κρίθηκε ένοχος χωρίς ποινή!

Παρά τα στοιχεία που υπήρχαν εις βάρος του δράστη, το δικαστήριο προτίμησε να αθωώσει έναν φονιά! Ο σύλλογος δηλώνει πως θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να ανατρέψει την απόφαση προχωρώντας σε εκδίκαση της υπόθεσης στο Ανώτατο δικαστήριο.




Ο δράστης παρουσίασε το άτυχο ζώο ως λυσσασμένο αδέσποτο, το οποίο του επιτέθηκε. Το πως μπορεί ένα φοβικό κουτάβι 7 μηνών να επιτεθεί με λύσσα σε έναν ηλικιωμένο χωρίς λόγο, είναι απορίας άξιο.

Η άδικη απόφαση του δικαστηρίου σκορπά θλίψη και απογοήτευση στην φιλοζωική κοινότητα, που μάχεται για την υπεράσπιση των ζώων και την πάταξη της εγκληματικότητας σε βάρος τους.



2 σχόλια:

  1. Εύχομαι στους δικαστές η συνείδηση τους να μην ησυχάσει πότε.. Είναι εκεί να επιβάλλουν τη δικαιοσύνη.. Ποιος νόμος θεωρεί δικαιο το έγκλημα... Στο διαολο και αυτοί κ ο παλιογεΡος!! Μην τον αφήσετε ετσι γαμηστε τ τη ψυχολογία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Υπάρχει όμως και θεος για ενοχους κι αποδίδοντες ανθρώπινη δικαιοσύνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld