Αίγιο: Έδεσαν σκυλί από τα πόδια και το πέταξαν σε φρεάτιο


Απίστευτη κακία και παλιανθρωπιά έδειξε άγνωστος, ο οποίος χωρίς κανέναν δισταγμό έδεσε από τα πόδια και πέταξε σε βαθύ φρεάτιο ένα δύστυχο σκυλί για να βρει εκεί μέσα αργό και βασανιστικό θάνατο.





Το φρεάτιο βρίσκεται σε παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού κοντά στην Κουλούρα και το σκυλάκι έμεινε προφανώς εκεί παγιδευμένο αρκετές μέρες. Μόνο που το ζώο φάνηκε τυχερό και κυριολεκτικά στο παρά πέντε, σώθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα ενός παιδιού που το εντόπισε και αμέσως ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου, που έστησε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του.




Ακόμα και οι έμπειροι πυροσβέστες συγκινήθηκαν αλλά και οργίστηκαν από τον τρόπο με τον οποίο το σκυλί είχε δεμένα τα πόδια του, ώστε να μην μπορεί καθόλου να κινηθεί. Τώρα το ζωάκι φιλοξενείται σε κτήμα σε χωριό κοντά στο Αίγιο, όπου με λίγο φαγητό και πολλά χάδια θα αναρρώσει και θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.




8 σχόλια:

  1. Ψυχοπαθεις!!!!! Δεν υπαρχουν αλλα λογια, με το ιδιο τροπο να φυγει του ευχουμε...... πως ειναι ο μικρουλης ή μικρουλια τωρα;;;; που ειναι;;;;;; βαλτε κ αλλες φωτο της να την δω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο 'δίκιο' είχε αυτός που πέταξε το σκυλάκι...ήταν βλέπετε πολύ επικίνδυνο για αυτόν τον 'καλό και 'αγαθό' άνθρωπο...είχε σκοτώσει ο σκυλάκος,είχε ληστέψει...δάγκωνε και έτρωγε ανθρώπους...εμάς τους υπόλοιπους σκέφτηκε και πήγε να του αφαιρέσει την ζωή με βασανιστικό τρόπο αυτός ο ΄κυριούλης'...μα τόσο 'αγάπη' να έχουν μερικοί άνθρωποι στην ψυχή τους,δεν την αντέχω....και εμείς που τα αγαπάμε τα ζώα...το παιδάκι που φώναξε την πυροσβεστική είμαστε τέρατα...η άνθρωποι της πυροσβεστικής που το έσωσαν..είναι απάνθρωπα τέρατα...και φυσικά εγώ η ίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανώμαλοι, εγκληματίες.....
    δεν ειναι άρρωστοι, ειναι δολοφόνοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Paidia to skylaki to filoxenhsa 3 meres k Xtes to phga sthn merimna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ να σας πω Ότι 3 φορές το πέταξαν μέσα κ 3 φορές ειδοποίησα ν το βγάλουν κ ευτυχώς οι άνθρωποι το έκαναν κ οχι μονο το πέταγε μέσα στο φρεάτιο αλλα του έδενε κ τα πόδια κ την 3ή φορά το είχε δέσει με σύρμα ειλικρινά το σκυλάκι είδε κ έπαθε μεχρι ν συνερθει! Τέλος κλο ολα κλα ομως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld