Τον έπιασε να κακοποιεί τον σκύλο της και ακύρωσε το γάμο τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί ένας άνδρας στη Βραζιλία ο οποίος καταγράφηκε από τη σύντροφό του να κακοποιεί τον σκύλο της

Μια μέλλουσα νύφη αποφάσισε να παρατήσει τον σύντροφό της καθώς τον κατέγραψε με κρυφή κάμερα να κακοποιεί τον σκύλο της. Η γυναίκα από τη Βραζιλία η οποία είχε στήσει -για άγνωστους λόγους- κρυφή κάμερα στο σπίτι τους, έπιασε τον Rafael Hermida, όπως έγινε γνωστό το όνομά του να χτυπάει τον σκύλο της.

Στο βίντεο, ο άνδρας εμφανίζεται αρχικά να παίζει με τον σκύλο ενώ μετά του ρίχνει κουτουλιά, τον πετάει κάτω και τον χτυπάει στο πάτωμα! Το άμοιρο σκυλάκι, τρομαγμένο, σηκώνεται και τρέχει να κρυφτεί κάτω από το τραπέζι.

Ο άνδρας ο οποίος δουλεύει σε μπαρ στο Ρίο ντε Τζανέιρο θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου μέσα στη βδομάδα, ενώ η σύντροφός του ακύρωσε άρον άρον τον γάμο τους.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 




5 σχόλια:

  1. τα ιδια πρεπει να του κανουν του σιχαμενου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα εκανε και ακυρωσε τον γαμο και ελπιζω να μην τον συγχωρεσει γιατι ανθρωπος που κακοποιει ζωα,δεν του ειναι τιποτα να κακοποιησει την γυναικα του και τα παιδια του αργοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερευνες εχουν δειξει οτι οσοι αντρες ή γυναίκες κακοποιούν ζωα είναι πολυ πιθανον να εξελιχθουν να κακοποιουν τους συντροφους τους. Οπότε καλα έκανε η κοπελα και τον χωρισε τον ψυχοπαθη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....και βλάκας και σκατόμαγκας...η επόμενη θα ήταν η κοπελίτσα....και μετά λένε ότι μόνο τα σκουπίδια βρωμάνε την κοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πω το καημενο τι να πω τι ρατσισμος υπαρχει στον κοσμο τα καημενα τα σκυλακια τι κανουν και αυτα ψυχουλα εχουν και αυτα... Ομως καποιοι ειναι τοσο πολυ κακοι και αλλα πολλα.... Αλλα τωρα τι του εκανε το αμυρο ? εεεε για πειτε μου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld