Κτηνωδία στη Σύρο: Το πυροβόλησε και το έκλεισε σε τσουβάλι για να πεθάνει μαρτυρικά


Μια νέα κτηνωδία σε βάρος ενός ανυπεράσπιστου σκύλου έφεραν στην δημοσιότητα χθες οι εθελοντές του καταφυγίου αδέσποτων στη Σύρο.

Όπως ανακοίνωσαν στο facebook, τρεις εθελοντές βρέθηκαν στην περιοχή του Πάγου και αυτό που αντίκρυσαν τους έκανε να ''παγώσουν'' από την απανθρωπιά της σύγχρονης κοινωνίας.

Ένα τσουβάλι και μία σακούλα ερμητικά κλειστή με αίμα και μέσα να ακούγεται αμυδρά ένα λαχάνιασμα. Χωρίς δεύτερη σκέψη, άνοιξαν τρύπες και συνειδητοποίησαν ότι μέσα στο τσουβάλι υπήρχε ένα σκυλί σε άθλια κατάσταση.

Ήταν ένα ημίαιμο ροτβάιλερ, που κάποιος εγκατέλειψε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή και ένας εκ των εθελοντών προσπαθούσε μάταια τις τελευταίες ημέρες να πιάσει, αφού ο σκυλάκος φοβόταν και έτρεχε στα βουνά. 




Χωρίς καθυστέρηση μετέφεραν το σκυλί στο κτηνιατρείο του κ. Μαραγκού Γιώργου που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά τους.
 
΄΄Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το λαχάνιασμα και το βογκητό του ζώου κατά την διάρκεια της μεταφοράς του ΄΄
, αναφέρουν μεταξύ άλλων οι εθελοντές.


Το σκυλί είχε πυροβοληθεί σχεδόν εξ' επαφής στο κεφάλι, τα μάτια του δεν υπήρχαν και τα σκάγια του έκαναν ανεπανόρθωτη ζημιά. Ο κτηνίατρος τους ενημέρωσε πως η μόνη λύση ήταν η ευθανασία. Το σκυλί σύντομα θα κατέληγε και αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να ανακουφιστεί από το μαρτύριό του.


Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο και κατέγραψε το περιστατικό ώστε να πράξει τα δέοντα.



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld