Πέταξε τραυματισμένο σκύλο στο σκουπιδιάρικο για να μην υποφέρει!


Οργή προκαλεί η αποτρόπαια ενέργεια ενός σκουπιδιάρη, ο οποίος παρέσυρε και χτύπησε ένα σκυλάκι στο δρόμο και στη συνέχεια πέταξε το τρομαγμένο ζώο στο σκουπιδιάρικο για να το συνθλίψει ζωντανό!

Το περιστατικό συνέβη στην βόρεια Βραζιλία και ο θρασύτατος σκουπιδιάρης είναι ο Τζέισον Τζέιμς Φράνκα, 35 ετών.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι είδαν τον Τζέισον να κατεβαίνει από το όχημα και να περνάει μια αλυσίδα από τον λαιμό του τραυματισμένου ζώου, του οποίου είχαν σπάσει τα δύο πόδια.Στη συνέχεια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, αρχίζει να σέρνει τον σκύλο μαρτυρικά στο πεζοδρόμιο, προτού το πετάξει στο πίσω μέρος του σκουπιδιάρικου, που βρίσκεται ο μηχανισμός σύνθλιψης, και ενώ οι συνάδελφοί του κοιτούν αμέτοχοι!


Οι φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στο διαδίκτυο ένας τοπικός φωτογράφος, προκάλεσαν αγανάκτηση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζώο ήταν ακόμα ζωντανό όταν το σκουπιδιάρικο έφτασε αργά το απόγευμα στην χωματερή, ωστόσο εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα, από τα σοβαρά τραύματα που υπέστη.


Σε δηλώσεις του σε τοπική εφημερίδα, ο δήμαρχος της πόλης ανέφερε πως ο σκουπιδιάρης απολύθηκε και πως η εταιρεία συγκομιδής των απορριμμάτων θα πληρώσει πρόστιμο. Στον Φράνκα απαγγέλθηκε κατηγορία για κακοποίηση ζώου και του ορίστηκε εγγύηση. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας, ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι προχώρησε σε αυτή την ενέργεια από καλοσύνη, επειδή το ζώο «υπέφερε».

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld