Καβάλα: Άρπαξαν 17χρονο σκυλί και το πέταξαν από γέφυρα 8 μέτρων




Το Σάββατο 4 Ιουλίου το Φιλοζωικό σωματείο Καβάλας ''Αίσωπος'' ενημερώθηκε για ένα σκυλί το οποίο έκλαιγε από τους αβάσταχτους πόνους επί της οδού Αρειστείδους Στάνης στην περιοχή του Αγ. Παύλου.

Σπεύδοντας στο σημείο, οι εθελοντές αντίκρισαν ένα γέρικο κανίς να κλαίει απεγνωσμένα. Από μαρτυρίες έγινε γνωστό ότι στις 7 το πρωί οδηγός μηχανής σταμάτησε στο γεφυράκι που υπάρχει επί της οδού και πέταξε το σκυλί από 8 μέτρα ύψος!

Ο άτυχος σκύλος μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο όπου διαγνώσθηκε παράλυση στα πίσω άκρα και εσωτερική αιμορραγία. Η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη και το σωματείο προχώρησε σε ευθανασία.


Ο Αίσωπος προέβη σε καταγγελία του περιστατικού στο Α.Τ. Καβάλας. Αναζητώντας τόσο τον δράστη όσο και τον ιδιοκτήτη του ζώου (εφόσον φορούσε λουρί) μέσω αναρτήσεων στο Facebook, εντοπίστηκε η ιδιοκτήτρια του ζώου, η οποία συντετριμμένη αναγνώρισε τον σκύλο που έψαχνε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το πρωί του Σαββάτου διαπίστωσε ότι ο 17χρονος σκύλος της έλειπε από την αυλή του σπιτιού της. Λόγω προβλημάτων όρασης ο σκύλος δεν έφευγε μακρυά ακόμα και η πόρτα να είχε ξεχαστεί ανοιχτή. Τον αναζητούσε στη γειτονιά αλλά μάταια. Διαπίστωσε ότι είναι νεκρός μέσα από τις αναρτήσεις του σωματείου.


Πιθανότατα κάποιο κτήνος μπήκε στην αυλή, έκλεψε το σκυλί και έπειτα πήγε στη γέφυρα και το πέταξε..

Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε για το περιστατικό επικοινωνήστε με το Φιλοζωικό σωματείο Καβάλας ''Αίσωπος'' στο τηλέφωνο 2510-451387 ή στο email aisoposkavala@gmail.com


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld