Σέρρες: Ξεκινούν οι στειρώσεις αδέσποτων ζώων




Κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών της Ομοσπονδίας και του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών, έχουμε τη χαρά να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για την πραγματοποίηση προγράμματος μαζικών στειρώσειων αδέσποτων ζώων, σκυλιών και γατών, το οποίο θα λάβει χώρα από 7 έως και 20 Σεπτεμβρίου 2015 στις Σέρρες!

Το πρόγραμμα, το οποίο αποτελεί χορηγία της Ευρωπαικής Οργάνωσης ΕΤΝ και του ΦΟΣ, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο Εγγείων Βελτιώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ο οποίος θα διαμορφωθεί κατάλληλα για τις ανάγκες του προγράμματος από τους εθελοντές του συλλόγου!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον αντιπεριφερειάρχη κ. Μωυσίαδη για την αμέριστη βοήθεια του προς την κατεύθυνση της υλοποίησης του προγράμματος αλλά και τον κ. Βαρούδη, διευθυντή της Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για τη διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών!

Προκειμένου να διευκολυνθεί η ροή του προγράμματος και το έργο των κτηνιάτρων, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε τηλεφωνικώς στο 6989860166 για την ημερομηνία και τον ακριβή αριθμό των αδέσποτων ζώων που μπορείτε να προσκομίσετε καθώς και την περιοχή από όπου περισσυλέχθηκαν αυτά! 


Με τιμή,
το ΔΣ του ΦΟΣ

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld