Έκκληση βοήθειας για τα αδέσποτα στο Αλιβέρι...


Πριν 6 μήνες περίπου ο Ζωόφιλος Σύλλογος Χαλκίδας επικοινώνησε με μία εθελόντρια που φροντίζει τα αδέσποτα στο Αλιβέρι, οπού μένει. Ήταν απελπισμένη και ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια..

Εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα αφού δεν ξέραμε τις συνθήκες που επικρατούσαν εκεί αλλά ούτε είχαμε τα μέσα να βοηθήσουμε, αφού όπως όλοι ξέρουμε έχουμε και εμείς τεράστια οικονομικά προβλήματα και έλλειψη τροφής λόγω της αύξησης και τον αριθμό των ζώων (250).

Η εθελόντρια αυτή μας είπε πως τα ζώα ζουν σε πολύ άσχημες συνθήκες αφού καθημερινά βρίσκουν χιλιάδες νεκρά ζώα στο δρόμο επειδή δεν μπορούν να επιβιώσουν. Σκοτώνονται από αυτοκίνητα της περισσότερες φορές, από φόλες και έχουν ελάχιστη βοήθεια μεταξύ τους.

Βασικά εκεί ο Δήμος θα έπρεπε να λάβει τα μέτρα του και να ιδρύσει ένα σωματείο το οποίο μπορεί να περιθάλπει και να φροντίζει τα αδέσποτα ζώα που έχουν πρόβλημα. Αφού λοιπόν ο Δήμος δεν ασχολείται ζητάμε τη δική σας βοήθεια στην προώθηση αγγελιών των αδέσποτων του Αλιβερίου, οικονομική ενίσχυση (έστω και 1€, ισοδυναμεί με μία κονσέρβα), εμβόλια, πλαστικά σπιτάκια για τα ζώα που είναι περίπου 35, κουβέρτες, μαξιλάρες, πατάκια (για το χειμώνα).

Πρέπει να προστατέψουμε τα ζώα, η επιβίωση στο δρόμο ειδικά από ένα εγκατελλειμένο σκυλί είναι πολύ δύσκολη και τις περισσότερες φορές οδηγεί στο θάνατο.

Υιοθετήστε ένα αδέσποτο....

Περισσότερες πληροφορίες στο προφίλ:
https://www.facebook.com/lena.nomizo?ref=ts

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld