Λάρισα: Φόλες σε ιδιόκτητα ζώα στο Κυψελοχώρι

 

«Περίεργες» θανατώσεις ζώων ζουν οι κάτοικοι του Κυψελοχωρίου Συκουρίου. Ασυνείδητοι, ρίχνουν τροφή με δηλητήριο, τις γνωστές « φόλες», σε ζώα ιδιοκτησίας κατοίκων, τα οποία, είναι δεμένα σε αυλές , με αποτέλεσμα, να έχουν σκοτωθεί περί τα 7 σκυλιά και άλλες τόσες γάτες, σε 6 περίπου, μήνες. 

Το ζήτημα, είναι σοβαρό, καθώς, το τελευταίο κρούσμα, το σκυλί φύλακας, της ιδιοκτήτριας του καφενείου του χωριού, κ. Σίσσυ Δάλλα, την έκανε να νιώσει, ότι μπορεί να υπάρχουν άλλα κίνητρα, στη θανάτωση των ζώων, καθώς, υπάρχει και ο φόβος, να το κάνουν κλέφτες, που θέλουν να δράσουν ανενόχλητοι, στην περιοχή.

«Το έγκλημα αυτό, πρέπει να σταματήσει», λέει η κ. Δάλλα. «Έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία και οργανώσεις προστασίας ζώων, γιατί, πραγματικά, δεν ξέρεις τι άλλο θα γίνει, πού θα φτάσουν, αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα», καταλήγει η ιδιοκτήτρια του τελευταίου σκύλου, που βρέθηκε νεκρός το πρωί της περασμένης Κυριακής, έξω από το κατάστημά της.

Η κ. Δάλλα δηλώνει αποφασισμένη, να εξιχνιάσει την υπόθεση. Καλεί δε, όποιον ξέρει κάτι γι’ αυτό, να την ενημερώσει, ή να απευθυνθεί στην αρμόδια αστυνομική αρχή. 

eleftheria.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld