Αμύνταιο: Πέταξε τρία νεογέννητα κουτάβια σε κάδο σκουπιδιών για να πεθάνουν ζωντανά


Έχοντας πατήσει σταθερά στον 21ο αιώνα και παρά τις προσπάθειες εξευρωπαϊσμού μας, ολοένα και περισσότερα περιστατικά παράλογης σκληρότητας και αλόγιστης βίας με θύματα ανυπεράσπιστα ζώα, φτάνουν στο φως της δημοσιότητας στο Αμύνταιο. 

  Συνήθη θύματα τα οικόσιτα ζώα, γάτες και σκύλοι, που δεκάδες βρίσκονται χτυπημένα από αυτοκίνητα και παρατημένα στους δρόμους καθημερινά, με ιδιαίτερο στόχο τον σκύλο, τον επονομαζόμενο «πιο πιστό φίλο του ανθρώπου». 
 
  Οι μαζικές – τυφλές δολοφονίες, ρίχνοντας φόλες για να …καθαρίσει η γειτονιά, αποτελούν συνηθισμένες πρακτικές στο Αμύνταιο. 
 
Σήμερα δημοσιεύουμε φωτογραφία από 3 νεογέννητα σκυλάκια, πεταμένα ζωντανά στον κάδο απορριμμάτων από κάποιον/ους που επέλεξαν να τα δολοφονήσουν κάνοντας τα …κιμά!
 
Και όλοι αυτοί, ζούνε μεταξύ μας…
 
Ευχαριστούμε τη φίλη αναγνώστρια A.X. για την συνεργασία και τις φωτογραφίες που μας έστειλε, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:  
 
«Να πηγαίνεις μια όμορφη βόλτα και ξαφνικά, περνώντας δίπλα από ένα κάδο σκουπιδιών, να ακούς κλαψουρίσματα και πληγωμένες φωνούλες.. να σκύβεις στον κάδο και ν’ αντικρίζεις την παρακάτω εικόνα!!
  Αυτός ο κύριος/α που έκανε αυτήν τη πράξη, αντί να στειρώσει το ζώο του, ή να το προστατεύει από το ζευγάρωμα, θεώρησε πιο εύκολο να πετάξει τις ψυχούλες αυτές στα σκουπίδια!!
  Άνθρωπος δε λέγεσαι εσύ που το 'κανες και δε λυπάμαι καθόλου που σε ονομάζω: ΚΤΗΝΟΣ..»!!
 
 
eperiskopio.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld