Ο Αστέρης, που σώθηκε από θαύμα, αναζητά υιοθεσία/φιλοξενία

Ψάχνουμε Υιοθεσία για τον μικρό Αστέρη, που προλάβαμε και σώσαμε απο τα χέρια Αλλοδαπών !!!

Συνέβη σήμερα το μεσημέρι 29/5/12' στην συμβολή των δρόμων Ιθάκης & Πατησίων και ενώ έβγαινα απο το Α.Τ Κυψέλης, στην Θύρας, είπα να περπατήσω λίγο, ξαφνικά είδα δύο Αφγανούς? Σομαλούς? 

Αλλοδαποί ήταν πάντως εκ των οποίων ο ένας ειχε αρπάξει ενα μικρόσωμο σκυλάκι στο ώμο του, λές και κουβαλούσε σακί.
Το ζώο προσπαθούσε να ξεφύγει, κλαίγοντας και κάνοντας δρασκελισμούς, πηγα κατα πάνω τους κατευθείαν, με χτύπησαν με κλωτσιές στο πόδι και στα χέρια, το ζώο τράπηκε σε φυγή και τρέχοντας φοβισμένο, πετάχτηκε στην Πατησίων, χτυπήθηκε απο δυο διερχόμενα αυτοκινητα και επεσε στο διάζωμα του δρόμου.

Έτρεξα κατά πάνω του, σταματώντας τα διερχόμενα αυτοκίνητα και το πήρα αγκαλιά.Το σκυλάκι δεν είχε χτυπήσει, ήταν όμως απίστευτα σοκαρισμένο!


Ψάχνω να του βρώ προσωρινή φιλοξενία ή ακομα ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΜΟΝΙΜΗ οικογένεια.
Ειναι αμαρτία να το αφήσω αδέσποτο, αλλά δεν έχω ούτε χώρο ουτε χρηματα να διαθέσω για Πανσιόν, μόνο τροφή !Τον ονόμασα Αστέρη, γιατί είχε αστέρι και σώθηκε !!!

Τα συμπεράσματα δικά σας για το τί θα απογίνονταν άλλο ένα αδέσποτο, αβοήθητο πλάσμα στην κατα τ΄αλλα ακίνδυνη Τριτοκοσμική χώρα της Ντροπής που λέγεται Ελλάδα - Αθήνα.

Πληροφ. 6944 731673 ή στο facebook


1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ!ΟΣΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld