Παράνομοι εκτροφείς έθαψαν ζωντανά νεογέννητα κουτάβια στον κήπο τους


Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που δύο νεογέννητα κουτάβια ξεθάφτηκαν από τον κήπο ενός ζευγαριού.

Τρείς παράνομοι εκτροφείς σκύλων (φώτο 3 και 4) ράτσας
Staffordshire Bull Terriers, ο Perks James 74 ετών, η σύζυγός του Lorraine 49 ετών και ο ένοικος τους Stephen Jenkins 35 ετών, έθαψαν τα νεογέννητα κουτάβια ζωντανά λίγες ώρες αφότου γεννήθηκαν.

Έπειτα από δημοσίευση του θέματος από την αστυνομία ζώων RSPCA τα τρία άτομα καταδικάστηκαν σε έξι μήνες φυλάκισης ο καθένας, για μια λίστα κακοποίησης ζώων. Πριν ένα χρόνο μάλιστα μια γυναίκα τους είχε μηνύσει καθώς είχε αγοράσει ένα κουτάβι από αυτούς και μετά από λίγες ημέρες πέθανε.

Οι αρχές ανακάλυψαν 15 κουτάβια και εννέα ενήλικα ζώα στριμωγμένα σε μικρά κλουβιά για κουνέλια έξω από το σπίτι, για τουλάχιστον 23 ώρες την ημέρα.
Τα υπόλοιπα βρίσκονταν μέσα στο σπίτι σε άθλιες συνθήκες, γεμάτα κόπρανα και ούρα. 
Κατά την διάρκεια που η RSPCA κατέγραφε τα ζώα στο σπίτι, ένας από τους αστυνομικούς άκουσε απ' έξω ένα κλάμα κουταβιού και είδε κάτι να κινείται. Σε λίγα λεπτά βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικιαστικό έγκλημα, καθώς βρήκαν δύο νεογέννητα θαμμένα κάτω από το χώμα. 


Τα κουτάβια ίσα που ανέπνεαν και ο κτηνίατρος αποφάσισε πως η κατάστασή τους ήταν πολύ άσχημη και έπρεπε να τους γίνει ευθανασία.
Ο Jenkins, ένας από τους ενόχους, παραδέχθηκε πως τα έθαψε αλλά, όπως ανέφερε, νόμιζε πως ήταν νεκρά. Η γυναίκα από την άλλη πλευρά υποστήριξε πως είπε στους άλλους δύο να μην τα θάψουν, αλλά όταν το έκαναν δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γι 'αυτό.

Τα υπόλοιπα ζώα κατασχέθηκαν από την RSPCA και θα δοθούν για υιοθεσία.


Ακόμα μια υπόθεση που αναδεικνύει το πρόβλημα της ανεύθυνης αναπαραγωγής των σκύλων και την πώληση των ζώων αυτών σε ανυποψίαστους ανθρώπους.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο 
dogw0rld.blogspot.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld