Τρία υπέροχα πλάσματα που αγκάλιασε το Υπουργείο Παιδείας

Στο νέο κτίριο του Υπουργείου Παιδείας ζουν τρία υπέροχα πλάσματα, ο Μάρκος, ο Σπίθας και η Ασπρούλα. Πρόκειται για ημίαιμα σκυλιά, που οι ζωόφιλοι υπάλληλοι του Υπουργείου τα αγκάλιασαν και τα φροντίζουν με αγάπη.

Ένας ζεστός χώρος δημιουργήθηκε στο κτίριο, με την βοήθεια φιλόζωων και της Διοίκησης και έτσι κάθε πρωί οι υπάλληλοι προσφέρουν χάδια και τρυφερότητα στα τετράποδα αυτά πλασματάκια, που έχουν εξοικειωθεί πλήρως με τον χώρο και τους ανθρώπους και αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του Υπουργείου.

Βέβαια δεν λείπουν και κάποιοι υποχόντριοι που τους "μυρίζουν", είτε γιατί έχουν "φοβίες " ή "αλλεργίες", είτε γιατί νοιάζονται για την εικόνα του Υπουργείου, ότι δεν είναι η "πρέπουσα". Παρόλα αυτά οι περισσότεροι υπάλληλοι  έχουν δεθεί μαζί τους. Ευτυχώς όλα αυτά τα χρόνια υπάρχει η αμέριστη συμπαράσταση της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας.


Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται από το τρόπο που συμπεριφέρεται στα ζώα της. Οπότε η εικόνα του Υπουργείου Παιδείας είναι ακριβώς αυτή που θα έπρεπε να είναι!



dogw0rld.blogspot.gr 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld