Η συγκινητική διάσωση της Sonya που ζούσε 10 χρόνια στους δρόμους

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε την συγκινητική διάσωση της Sonya από μέλος της οργάνωσης ''Hope For Paws'' στην Καλιφόρνια . Η Sonya είναι το πρώτο σκυλί που μπορείτε να δείτε στους χάρτες της Google! Κι όμως είναι αλήθεια! Ρίξτε μια ματιά εδώ!

Πριν έξι μήνες ένας υπέροχος άνδρας, ο Patrick, εντόπισε την Sonya στην συγκεκριμένη οδό και άρχισε να την φροντίζει. Ένας επιχειρηματίας της περιοχής ενημέρωσε τους εθελοντές πως η Sonya βρισκόταν σε εκείνη την οδό πάνω από 10 χρόνια!

Ο εθελοντής έφτασε στην περιοχή και προσπάθησε αρχικά να δελεάσει την φοβισμένη Sonya με cheeseburgers! Όμως η Sonya, αφού έφαγε λίγο, έχασε το ενδιαφέρον της και άρχισε να απομακρύνεται. Έτσι λοιπόν ο εθελοντής έπρεπε να την ακολουθήσει και να προσπαθήσει να την ''παγιδεύσει'' με κάποιο τρόπο.

Την λύση την έδωσε άθελά της η ίδια η Sonya που μπήκε σε ένα πάρκινγκ. Αμέσως ο εθελοντής έσπευσε να φράξει την είσοδο ώστε να μην διαφύγει. Η φοβισμένη Sonya αρχικά πανικοβλήθηκε και προσπαθούσε να βρεί διέξοδο, όμως γρήγορα κατάλαβε πως δεν υπάρχει τρόπος να φύγει.

Έτσι μετά από λίγη ώρα, με υπομονή και χάδια, η γλυκιά Sonya παραδόθηκε στον διασώστη της. Αμέσως μεταφέρθηκε σε μια κινητή μονάδα περιποίησης ζώου, όπου και έμεινε 2 ολόκληρες ώρες αφού ήταν γεμάτη τζίβες και παράσιτα.

Η Sonya μετά από λίγες ημέρες φροντίδας αλλά και πολύ αγάπη έγινε ξανά ένα τρυφερό κατοικίδιο. Το μόνο που μένει είναι να βρεί το σπίτι που της αξίζει.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο 



dogw0rld.blogspot.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld