Σώστε την Cindy χαρίζοντάς της ένα αληθινό σπίτι με αγάπη


Η Σίντυ γεννημένη το Γενναρη του 2012, ημίαιμος ελληνικός ποιμενικός είχε την "τυχη" να περάσει όλη την παιδική - κουταβίσια ηλικία της δεμένη επειδή κυνηγούσε τις κότες για να παίξει. Κάποια στιγμή μεγάλωσε τόσο που δεν την χωρούσε το σπιτάκι που της ειχαμε πάρει. 

Ετσι πέρασε και όλο το φθινόπωρο μέσα στη βροχή διότι απομακρύνθηκε και από το στέγαστρο επείδη από βαρεμάρα προφανώς έτρωγε τα καλώδια και ότι άλλη παλιατζούρα ειχε εκει ο ιδιοκτήτης της. Τo αποκορύφωμα ήταν αυτα τα Χριστούγεννα που την έβλεπα να στεκεται μέσα στη βροχή και τον ρώτησα τι νομίζει ότι κάνει μου απάντησε ότι δεν εχει ανάγκη και τα χασκυ στη Σιβηρία κοιμούνται στον πάγο. 


Ειναι υγιέστατη, στειρωμένη (ναι τα καταφέραμε να τον πείσουμε παρα τα ηλίθια σχόλια που έκανε) με εναν απίστευτα καλόβολο χαρακτήρα που αναζητά απεγνωσμένα την ανθρώπινη επαφή και φυσικά ειναι πανέμορφη. Θα δωθεί σε κάποιον που θα τη θέλει ως μέλος της οικογένειάς του αλλά και ως φύλακα με συμβόλαιο υιοθεσίας, όπου θα αναγράφεται ρητα ότι απαγορευεται να την εχει δεμένη. Αρ. τσιπ 900182000057695

Τηλ. επικοινωνίας 6985074552 ή στο Φβ

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld