Έκλεισαν κουτάβι σε θήκη λάπτοπ και το εγκατέλειψαν!


Ένα κουτάβι βρέθηκε κλειδωμένο μέσα σε μία θήκη υπολογιστή κάτω από έναν θάμνο στο Κέιμπριτζ. Έκπληκτος ο άνθρωπος που βρήκε την τσάντα, είδε το κουτάβι να ξεπετάγεται από μέσα μόλις την άνοιξε. Το κουτάβι κινδύνευε να πεθάνει από ασφυξία.




Πρόκειται για ένα μπουλ τεριέ που ονομάζεται Απόλλωνας. Προφανώς κάποιος ασυνείδητος ήθελε να το ξεφορτωθεί και το έβαλε σε μία θήκη υπολογιστή, ώστε να το βρει κάποιος φιλόζωος και να το πάρει. Αυτό καταδεικνύει και το γεγονός ότι η θήκη με το κουτάβι βρέθηκε στο κέντρο του Κέιμπριτζ. Το μόλις δύο μηνών κουτάβι είναι τυχερό που ζει.

Ένας περαστικός παραξενεύτηκε βλέποντας μία τσάντα να «χοροπηδάει» κάτω από ένα θάμνο. Το κουτάβι είχε φοβηθεί, πάσχιζε να αποδεσμευτεί από τη θήκη κι έτσι αυτή φαινόταν σα να κουνιέται.

Το εγκαταλελειμμένο κατοικίδιο μεταφέρθηκε στο καταφύγιο ζώων Wood Green στο Γκοντμάντσεστερ του Κέιμπριτζσαϊρ, όπου και το φροντίζουν. Εκεί του έδωσαν το όνομα Απόλλων, καθώς ο αρχαιοελληνικό ςθεός είχε θεραπευτικές ιδιότητες. 

Το κουτάβι θα μείνει εκεί έως ότου βρεθεί κάποιος να το αναδεχτεί. Το συγκεκριμένο καταφύγιο έχει διασώσει 3.881 σκυλιά τον τελευταίο χρόνο.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld