Είναι ένα απλό σκυλάκι

 
Οι άνθρωποι όταν αποφασίζουν να αποκτήσουν ένα σκύλο, ανοίγουν ένα βιβλίο με φυλές και αναζητουν αυτή που πιστεύουν ότι τους ταιριάζει περισσότερο. Οι περισσότεροι καταλήγουν σε ένα χαριτωμένο λευκό ή μπεζ σκυλάκι, συνήθως μικρόσωμο, που δεν βγάζει πολλές τρίχες, δεν έχει ανάγκη από πολλές βόλτες (πιστεύουν) και το αποκτούν συνήθως από καταστήματα που πουλάνε σκυλάκια γιατί θέλουν να είναι μωρό ώστε να τους μάθει.
 
Ο μικρός της φωτογραφίας είναι ένας απλός σκυλάκος. Εκ πρώτης είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ζητούν οι περισσότερες οικογένειες... είναι ένα απλό σκυλάκι.

Αυτό το σκυλάκι



  • Έχει φωτογραφηθεί στην άκρη ενός δρόμου. Το μέλλον του βασίζεται στην τύχη μόνο και μπορεί το επόμενο λεπτό να μην υπάρχει.
  • Αν καταφέρει να μεγαλώσει, θα ζήσει λιγοστά χρόνια, αφού είναι πιθανό να μην βρίσκει φαγητό για πολλές ημέρες, ενώ παράλληλα είναι εκτεθειμένο σε ακραίες συνθήκες καιρού και ασθενειών που μπορούν να το σκοτώσουν.
  • Είναι μεγαλόσωμο, κάτι που για τους περισσότερους σημαίνει ότι θα πρέπει να έχει ένα τεράστιο κήπο για να «τρέχει».
  • Είναι μαύρο. Το απαγορευτικό χρώμα για τους περισσότερους.
  • Είναι ημίαιμο. Όσες γεννιές και αν ψάξει κανείς πίσω του δεν θα βρει ποτέ φυλή στους προγονους του.

Αυτό το σκυλάκι όμως...


  • Κουνάει την ουρά του όταν βλέπει ανθρώπους
  • Εμπιστεύεται τους ανθρώπους οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορούν να το βλάψουν σκόπιμα ή άθελα τους.
  • Αν το υιοθετήσει κάποιος τώρα που είναι μικρό θα γίνει ένας υπέροχος και εντυπωσιακός μαύρος σκύλος.
  • Είναι μοναδικό, όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά.
  • Έχει ζήσει με τη μαμά του και με άλλους σκύλους της αγέλης, που σημαίνει ότι είναι πολύ κοινωνικό με ζώα. Αυτό θα το βοηθήσει να αποκτήσει ισορροπημένο χαρακτήρα μεγαλώνοντας.
  • Έχει αντισώματα σε πολλές ασθένειες λόγω των συνθηκών στις οποίες μεγάλωσε χωρίς να είναι εμβολιασμένο.

Αυτό το σκυλάκι είναι ένα ζωάκι που αξίζει να υιοθετηθεί, όχι περισσότερο από ένα λευκό μικρόσωμο και ιδιαίτερα χαριτωμένο σύμφωνα με τους περισσότερους, αλλά μόνο και μόνο για να αλλάξει την νοοτροπία μας.

 
Αυτός ο μικρούλης δεν θέλει χώρο για να τρέχει, του αρκεί να ζει κοντά στους ανθρώπους του, να βγαίνει βόλτες μαζί τους, να γίνει μέλος της οικογένειας του. Δεν ζητάει τίποτα παραπάνω από ένα άλλο σκυλάκι, απλά την αποδοχή της διαφορετικότητας του μέσα στην οικογένεια σας. Τότε σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.
 
Ο Φούφης και τα αδερφάκια του ζουν σε μια περιοχή στο Μαρκόπουλο και κινδυνεύουν κάθε μέρα από διερχόμενα αυτοκίνητα. Είναι μόλις 40 ημερών και μπορεί να ζήσει σαν κατοικίδιο μέσα στο σπίτι σας, αρκεί να έχετε την όρεξη να τον γνωρίσετε, τη διάθεση να τον φροντίσετε και την καρδιά να τον αγαπήσετε.
 
Και αφήστε τα καθαρόαιμα γιαυτούς που δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά.
 
Αν ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε την Αδέσποτη Ζωή ή τον Φούφη και τα αδερφάκια του, επικοινωνήστε με το info@stray-life.gr




0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld