Φιλιατρά: Στο τσακ γλίτωσε σκυλίτσα από φόλες στην πλατεία


Νέα φόλα έριξε στην πλατεία των Φιλιατρών άγνωστος "φιλόζωος....." με παρολίγον θύμα μια σκυλίτσα που εμφανίστηκε στην πλατεία των Φιλιατρών πριν λίγο καιρό.


Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί το μέλος της Φιλοζωϊκής ομάδας Τριφυλίας, κ. Κωνσταντίνα Κανελλοπούλου, ενημερώθηκε ότι ένα σκυλί είναι σε κακή κατάσταση έχοντας φάει κατά πάσα πιθανότητα φόλα.

Αμέσως η κ. Κανελλοπούλου μετέβη στο σημείο όπου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη σκυλίτσα που βλέπετε στην φωτογραφία.


Αφού αντέδρασε ο οργανισμός της στα φάρμακα που της παρασχέθηκαν, ξεπερνώντας τον θάνατο, την μετέφερε την σκυλίτσα στον κτηνίατρο για περισσότερη βοήθεια.
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος "πολιτισμένος" συνάνθρωπος μας ρίχνει φόλες στην πλατεία με σκοπό να ικανοποιήσει τα άρρωστα αισθήματα του για τα άκακα σκυλιά που είχαν την ατυχία αν τα εγκαταλείψουν κάποιοι άλλοι "φιλόζωοι" συμπολίτες μας.

Η κ. Κανέλλοπούλου σε λίγη ώρα θα καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία, και θα υποβάλει μήνυση κατά αγνώστου.

Αξίζει να τονίσουμε κάποια πράγματα σχετικά με τις φόλες.


Όταν κάποιο ανθρωπόμορφο τέρας ρίξει φόλα και με τον οποιονδήποτε τρόπο απομακρυνθεί, στο σημείο το φάρμακο παραμένει. Δεν φεύγει.


Καλό θα ήταν λοιπόν τα ανθρωποειδή τέρατα να έχουν στο μυαλό τους ότι κάποιο από τα παιδάκια που παίζουν και τρέχουν στην πλατεία, ενδέχεται να σπάσει το πόδι του ο διάβολος και να ακουμπήσει το σημείο με το υπόλειμμα του φαρμάκου και να το βάλει στο στόμα του.


Μπορεί να σκεφτεί ο άνθρωπος αυτός την συνέχεια???
0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld