Πρέβεζα: Σκορπούν φόλες σε πλατείες και σε αυλές σπιτιών!


Ακόμη και στις αυλές των σπιτιών ρίχνουν φόλες, προκειμένου να δηλητηριάσουν σκύλους, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Πρέβεζας, όπου μέχρι πρόσφατα εντοπίζονταν φόλες σε πλατείες και άλλους κοινόχρηστους χώρους.


Στο Νεοχώρι, που απέχει λίγα χιλιόμετρα από την πόλη, οι κάτοικοι είναι σοκαρισμένοι και κατήγγειλαν στο Δήμο της Πρέβεζας, αλλά και την Εισαγγελία, ότι τις τελευταίες ημέρες, άγνωστοι ρίχνουν φόλες μέσα στις αυλές τους. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, «άγνωστοι κινούνται πιθανότατα με μηχανάκι και ρίχνουν τα δηλητηριασμένα φαγητά σε διάφορα σημεία, θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή των αδέσποτων και των κατοικίδιων ζώων, αλλά και μικρών παιδιών, τα οποία παίζουν ανυποψίαστα σε ανοιχτούς χώρους ή τις αυλές των σπιτιών τους και ανά πάσα στιγμή μπορεί να δοκιμάσουν το δηλητηριασμένο δόλωμα».

Τα περιστατικά στο Νεοχώρι έρχονται να προστεθούν στα πρόσφατα περιστατικά με τον πυροβολισμό ενός σκύλου στη Σμυρτούλα και τον απαγχονισμό ενός άλλου, για τα οποία διενεργεί προανάκριση η Αστυνομία.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld