Η ιστορία ενός αδέσποτου κακοποιημένου σκύλου που έμαθε να αγαπά ξανά..




Τα ζώα των καταφυγίων δεν είναι ''χαλασμένα''


Η υιοθεσία έμοιαζε με άπιαστο όνειρο για τον εγκαταλελειμμένο Bronco, αλλά η ιστορία που ακολουθεί είναι η απόδειξη ότι για κάθε ζώο εκεί έξω, υπάρχει ένα υπέροχο σπίτι..

Αγαπητοί μας φίλοι αυτή είναι η ιστορία του Bronco. Ο Bronco, ένα ημίαιμο Rhodesian Ridgeback, βρέθηκε αδέσποτος γεμάτος πληγές σε όλο του το σώμα και το πρόσωπο. Οι άνθρωποι του καταφυγίου στο Λος Άντζελες, εικάζουν ότι οι πληγές προήρθαν είτε από κυνομαχίες είτε από κακοποίηση.

Ο Bronco έμαθε σιγά σιγά να εμπιστεύεται και πάλι τους ανθρώπους. Μέσα στο καταφύγιο βρήκε τον καλύτερό του φίλο, που δεν ήταν άλλος από τον εκπαιδευτή του. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έρχονταν στο καταφύγιο για να υιοθετήσουν ένα σκυλί, δεν μπορούσαν να δουν πίσω από τις πληγές του Bronco και προχωρούσαν στο επόμενο σκυλί. Ο χρόνος του Bronco ήταν περιορισμένος και περνούσε γρήγορα..

Ο εκπαιδευτής του
Bronco, χρειάστηκε μόνο μια ματιά του για να συνειδητοποιήσει ότι υπήρχε κάτι ιδιαίτερο πίσω από αυτό το σημαδεμένο σκυλί. Δεν ήταν απλά ένα σημαδεμένο σκυλί, όπως όλοι νόμιζαν. Υπήρχε κάτι βαθύτερο.




Ο Bronco περίμενε 5 ολόκληρους μήνες για να βρεί το παντοτινό του σπίτι.

Όταν η Terri πήγε στο καταφύγιο για να βρεί ένα σκυλί, πέρασε το κλουβί του Bronco χωρίς σχεδόν να τον δει καν. Ο Bronco είχε κρυφτεί στο πίσω μέρος του κλουβιού. Τότε η Terri ξαναγύρισε και κοίταξε τον Bronco. Αυτό ήταν! Χρειάστηκε μόλις ένα βλέμμα για να τον ερωτευτεί!

Για τις επόμενες πέντε ημέρες, πήγαινε κάθε μέρα στο καταφύγιο και καθόταν μαζί με το Bronco ελπίζοντας ότι θα της δώσει ένα σημάδι πως θα μπορούσε να τον πάρει μαζί της.

Και το σημάδι ήρθε! Την πέμπτη ημέρα όπως η Terri καθόταν με τον Bronco, εκείνος έβαλε απαλά το κεφάλι του μέσα στην αγκαλιά της... Η
Terri είχε κερδίσει τελικά την εμπιστοσύνη του. Ένα σκυλί που δεν εμπιστευόταν κανέναν γύρω του, βρήκε επιτέλους μια οικογένεια. Και από εκείνη την ημέρα ο Bronco δεν άφησε την Terri από τα μάτια του...



Δείτε το συγκινητικό βίντεο..




0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld