Ρεξ: Ένας σκύλος κοντά στα παιδιά με ειδικές ανάγκες ζητά οικογένεια




Ο Ρεξ κινδυνεύει στο δρόμο αφού κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τον υιοθετήσει. Δεν είναι όμως ένας κοινός σκύλος με κοινό όνομα...Αλλά ο υπέροχος Ρεξ!


Χθες, με την βοήθεια του μέλους μας Τέρψη Πασχάλη, οδηγήθηκε σε κομμωτήριο ζώων, μπανιαρίστηκε, στέγνωσε, γυάλισε το τρίχωμα του και επισκέφτηκε το κέντρο "Άχτίδα" για παιδιά με αυτισμό κάτω από την επίβλεψη της εκπαιδεύτριας Όλγας Ναλμπάντη.

Το ζώο αυτό, με ισχυρό ένστικτο υπομονής και ανοχής, έπαιξε με όλα τα παιδιά, το πήγαν βόλτα με λουράκι, τον χτένισαν (ξανά!!!) και τον τάισαν. Ίσως επειδή από την αρχή βρέθηκε ανάμεσα σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, ο χαρακτήρας που διαμόρφωσε να είναι απόλυτα δεκτικός, ίσως λόγω της φύσης του απλά, είναι ένας σύντροφος "must have"!


Αντί όμως αυτού, επέστρεψε σε μια εχθρική γειτονιά, ελπίζοντας πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα βρει το δικό του σπίτι...ελπίζοντας πως η αγάπη όλων των παιδιών θα τον προστατέψει λίγο καιρό ακόμη. Ας μην τον ξεχάσουμε αυτόν τον ένα και μοναδικό Ρεξ που με την αγάπη του και την καλοσύνη του δίνει χαρά σε τόσα παιδάκια....Ας του βρούμε μια παντοτινή οικογένεια. 


Πληροφ. : 6980 744644 & 698 6063851 & 698 6097309
e-mail : frontizofs@gmail.com

FACEBOOK

Φιλοζωικό Σωματείο "ΦΡΟΝΤΙΖΩ" με έδρα τον Δ.Νεάπολης -
Συκεών (Θεσσαλονίκη), Αρ.Πρωτοδικείου: 9216/13.02.2012

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld